MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Ekiplerinden Yoğun Mesai
Kartal Belediyesi Ekiplerinden Yoğun Mesai

Kartal’ın 20 mahallesinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı temizlik, yol bakım-onarım, çevre düzenlemesi ve bilgilendirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. ‘Pırıl Pırıl Kartal’ sloganıyla yapılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz gün Topselvi Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar, bu kez Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Çalışmalar Bu Kez Cumhuriyet Mahallesi’nde Gerçekleştirildi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de gün boyu çalışmaları takip ederek bilgi aldı, ekiplerden bilgi aldı, Cumhuriyet Mahallesindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Kartal’ın 20 mahallesinde geniş kapsamlı olarak yürütülecek çalışmaların devam edeceğini belirtti. Başkan Yüksel, Kartallı komşularının istek ve taleplerini Komşu İletişim Merkezi yoluyla iletebileceklerini de vurguladı. Gelen taleplerin en kısa sürede karşılanacağını ifade ederek, bölgedeki esnafın talep ve isteklerini dinledi. Kartallı komşularıyla sohbet eden Başkan Yüksel, onların isteklerini de tek tek not ederek, ekip arkadaşlarına çalışmaları için teşekkür etti.

Kartal’ın 20 Mahallesinde Çalışmalar Sürdürülecek

Kartal Cumhuriyet Mahallesi Yüzyıl Caddesi’nde sabah 6.00’da başlayan çalışmalar ile süpürme, yıkama ve dezenfekte faaliyetleri Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatıldı. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün ilaçlama çalışmaları ile sürdürüldü. Bölgedeki parklarda ot biçme, yıkama ve çevre düzenleme işlerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yol bakım, onarım, kaldırım ve asfaltlama işlemleri ise Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Çevre bilinci ve sıfır atık projeleri hakkındaki bilgilendirme çalışmaları İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü vatandaşlara yönelik sabah sporu etkinliği düzenlerken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise grafiti çalışması yaptı. ‘Pırıl Pırıl Kartal’ sloganıyla Kartal’ın 20 mahallesinde çalışmalar sürdürülecek.

📆 14 Haziran 2024 Cuma 15:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR