MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi etkinlik çadırında anlamlı iftar yemeği programı..
Kartal Belediyesi etkinlik çadırında anlamlı iftar yemeği programı..

 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığından Şehit Gazi Ve Engelli Vatandaşlara İftar Yemeği.

 

Ramazan ayında şehit, gazi ve engelli vatandaşlara Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığınca iftar yemeği programı düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sağlık gazi Ve Engellilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Tuncay Toptaş,Kartal İlçe Sağlık Komisyonu Başkanı Ayhan Alkan ve Komisyon Üyesi Sevim Erdoğanın birlikte organize etmiş oldukları İftar Yemeğine katılım oldukça fazla oldu…

 

Kartal  Belediyesine ait etkinlik çadırında  gerçekleşen iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. İftar yemeğine  Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe başkanı Muammer Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri,Kartal belediye başkanı Op.Dr.Altınoköz,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Gülcemal ,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Gençlik Kolu başkanı Tolga Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolu başkanı Nejla Erdem ve yönetim kurulu üyeleri,Engelliler Derneği Kartal Şubesi .şehit yakınları ,gaziler  ve engelli vatandaşlar katıldı.

İftar öncesinde

Katılımcılar, ezanın okunması ve ardından, birlik beraberlik mesajları veren yemek duasıyla hep birlikte oruçlarını açtılar.

Haber Nuray Yılmaz

 

H

Galeri
📆 02 Haziran 2018 Cumartesi 00:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR