MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜM ATIĞI GETİRENLERE KİTAP DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR
KARTAL BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜM ATIĞI GETİRENLERE KİTAP DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

KARTAL BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜM ATIĞI GETİRENLERE KİTAP DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi’nin başlattığı “7’den 70’e Atığını Getir, Kitabını Götür” kampanyasına destek giderek büyüyor. Kampanya kapsamında FOX TV tarafından Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağışlanan kitaplar, onlardan faydalanacak öğrencilere teslim edildi.

Bu çalışmalar çerçevesinde Özel Oğuz Kartal Fen Bilimleri Okulu öğrencileri, getirdikleri plastik şişe, cam şişe ve ömrünü tamamlamış atık pil gibi geri dönüşüm malzemelerini, Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne teslim ederek karşılığında da kitaplarını aldı.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars yaptığı konuşmada; ”Belediyemize  7 adet plastik şişe,7 adet cam şişe, 7 adet pil, 7 adet gazete, 7 adet metal içecek kutusu, 1 adet ömrünü tamamlamış lastik (araba ya da bisiklet lastiği), bir şişe atık yağ ( miktar gözetmeksizin) bir adet elektronik atık ( miktar ve büyüklük gözetmeksizin) getiren  vatandaşlarımıza  proje kapsamında kitap hediye edilmektedir. Böylelikle geri dönüşüm konusunda çevre bilincine dikkat çekilerek, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması konusunda bir sinerji oluşturmuş olduk. FOX TV ailesi de bu kampanyamıza kayıtsız kalmayarak destek vermişti. Şimdi onlardan gelen kitapları, çevre bilincine sahip öğrencilerimize teslim ettik. Çevre kampanyalarımızın bu denli ses getirmesi ve yaygınlaşmasını sağlayan Sayın Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e ve kampanyamıza desteklerinden dolayı FOX TV ailesine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Galeri
📆 27 Şubat 2019 Çarşamba 21:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR