MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ GÖNÜL ÇARŞISI HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİ İLE BÜYÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ GÖNÜL ÇARŞISI HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİ İLE BÜYÜYOR

Kartal Belediyesi Gönül Çarşısı, ihtiyaç sahipleri için önemli destek merkezi oldu. Hayırsever vatandaşların bağışladığı kullanılmamış ya da ikinci el eşyalarından oluşan malzemeler, Gönül Çarşısı eli ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Gönül Çarşısı’nı ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gürer, önemli bir sosyal yardımlaşma projesi olan Gönül Çarşısı’nın Kartal’da ihtiyaç sahiplerine destek noktası durumuna geldiğini söyledi. Gerek hayırseverlerin katkısının, gerekse ihtiyaç sahiplerinin Gönül Çarşısına gelerek yaptıkları bağışların, önemli bir dayanışma örneği olduğuna işaret eden Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, vatandaşları Gönül Çarşısı’na destek olmaya, ihtiyaç sahiplerini de yararlanmaya çağırdı. Gönül Çarşısı’nda çalışanların özveri ile görev yaptığını belirten Gürer, “ Gönül Çarşısı, Kartal’da dayanışma anlayışının güzel bir örneğidir ”dedi.

 

 

2014 yılının son üç ayında 405 ev tekstili, 1493 mobilya, 20 bin 93 büyük küçük giyim eşyasının ihtiyaç sahipleri tarafından alındığı Gönül Çarşısı’na bağışlanan yorgan, nevresim, yastık, battaniye, perde, havlu, sehpa, gardrop, koltuk takımı, yatak, masa, sandalye, mutfak eşyası, ayakkabı, hırka, gömlek, kazak, mont, pardösü, palto, kravat, etek gibi eşyalar; gerekli temizlik ve düzenlemeleri yapıldıktan sonra ihtiyaç sahipleri için raflardaki yerini alıyor.

 


unnamed (5)

Kordonboyu Mahallesi Tekel Caddesi Emanet Sokak Viyadük altı Belediye dükkanları – Kartal adresinde yer alan Gönül Çarşısı’nın sorumlusu Yaşar Koca, “ Gönül çarşısı, gönüllülükesasına dayalı bir yardımlaşma merkezi durumunda.

 

Kartal içinden olduğu gibi çevre ilçelerden de bağışlar geliyor. Kartal’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine bu malzemeleri düzgün, temiz ve kullanılabilir şekilde teslim ediyoruz. Mesai saatleri içinde vatandaşlarımız Gönül Çarşı’mıza gelerek beğendikleri ürünleri alabilirler ” dedi.

 

 

Gönül Çarşısı’na bağışta bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar, 0216 473 50 55 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir, müracaat edebilirler.

Galeri
📆 30 Ocak 2015 Cuma 12:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR