MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi İbadethanelere Desteğini Sürdürüyor
Kartal Belediyesi İbadethanelere Desteğini Sürdürüyor

Kartal Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların dini ve geleneksel değerlerini önemseyerek ilçedeki tüm ibadethanelerin çevre düzenleme ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, inşaatı yeni tamamlanan Esentepe Mahallesi Yukarı Rahman Camii’nde çevre düzenleme ve yaya/araç yolu yapım, onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda, cami çevresindeki yaya ve araç yollarında yenileme ve bakım çalışmaları gerçekleştirilirken, cami girişinde de korkuluk yapımı tamamlandı.

Kartal Belediyesi’nin çalışmaları ile geçtiğimiz Aralık ayında da camilerde vatandaşların özellikle yağışlı havalarda ve sıcak yaz günlerinde gereksinim duyduğu üstü kapalı alan ihtiyacına cevap veren hareketli tente sistemleri yenilenmiş, avluları uygun olan bazı camilere de sabit tente sistemleri kurulmuştu.

“Ayrım Gözetmeksizin Çalışıyoruz”

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin sosyal belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Kartal’da Esentepe Mahallemizde yapımı tamamlanan Yukarı Rahman Camii’ndeki çalışmaları ilk günden beri yakından takip ediyorduk. Caminin yapımının ardından, bölgede yaşayan komşularımızın talepleri doğrultusunda, çevre düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kartal Belediyesi olarak, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm komşularımız için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 05 Şubat 2021 Cuma 11:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR