MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet » Kartal Belediyesi, İlçedeki Sağlık Kuruluşlarını İkinci Kez Dezenfekte Etti
Kartal Belediyesi, İlçedeki Sağlık Kuruluşlarını İkinci Kez Dezenfekte Etti

Korona virüsü olarak bilinen Covid-19 virüsünden halkı korumak amacıyla Kartal Belediyesi tarafından başlatılan ve toplamda 1 milyon metrekareden fazla kapalı alanın dezenfekte edildiği çalışmalar, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında da hız kesmeden devam etti.


Ağırlıklı olarak sağlık kuruluşlarını hedef alan dezenfekte çalışmasında Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yakacık Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi başta olmak üzere Kartal’da bulunan sağlık kuruluşları, ikinci kez kapsamlı bir şekilde dezenfekte işleminden geçirildi.


Büyük bir özveri ile salgının başladığı ilk günden itibaren çalışan 30 kişilik ekip, 4 günlük kısıtlama sürecinde, özellikle virüsün bulunabileceği sağlık kuruluşlarında, hastane çalışanlarının ve hastaların ortak kullanım alanlarını, asansörleri, merdivenleri, hasta odalarını, bekleme salonlarını, bankları, odaları, poliklinikleri, kapıları ve bahçeleri dezenfekte etti. Temas yoluyla bulaşan Covid 19’u yok etmek için yapılan 4 günlük çalışma sonucu, Kartal’daki sağlık kuruluşları, ikinci kez dezenfekte edilmiş oldu.


Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuya ilişkin açıklamasında “Dezenfekte çalışmalarımız, virüs salgınının gündeme geldiği ilk günden itibaren aralıksız devam ediyor. 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını da fırsat bilerek çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Kartalımızın birçok noktasında dezenfekte işlemleri tamamlandı, dezenfekte ettiğimiz belli noktalarda da arkadaşlarımız, büyük bir emekle tekrar eden dezenfekte işlemlerine başladı.

Komşularımızın sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam edebilmeleri için çalışma arkadaşlarım işlerinin başındalar. Sağlıklı günlere yeniden kavuşana kadar, çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Galeri
📆 26 Nisan 2020 Pazar 15:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR