MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi ile işbirliği yapıyorlar.
Kartal Belediyesi ile işbirliği yapıyorlar.

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencileri çevresine duyarlı ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişiyor, başarılı projeler üreterek örnek davranışlar sergiliyor.
Sokak hayvanları için sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi kapsamında çeşitli etkinliklere katılan öğrenciler, bu sayede çevrelerinde bulunan insanlara örnek oluyorlar ve takdir topluyorlar.
Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmayan öğrenciler, Tarih Öğretmeni Deniz Şahin ve Matematik Öğretmeni Songül Üzüm önderliğinde Kartal Belediyesi ile koordineli olarak mama kapları hazırlıyor. Öğrenciler, kendi elleriyle hazırladıkları mama kaplarını belediye görevlileriyle birlikte Kartal’da çeşitli yerlere bırakacaklar.
“Projemiz iki aşamadan oluşuyor.
Ahmet Şimşek Koleji öğrencilerinin birçok projede görev aldığını anlatan Matematik Öğretmeni Songül Üzüm, “Sokak hayvanlarıyla ilgili projemiz iki aşamadan oluşuyor. İlk etapta Kartal Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği çerçevesinde öğrencilerimizle birlikte mama kapları yaptık. Bu projeyi, soğuk kış günlerinde sokakta yaşayan hayvanlarımızı korumak ve öğrencilerimizde farkındalık yaratmak adına başlattık. Öğrencilerimiz ayrıca, dışarıdan da mama ve mama kapları temin ettiler. Projemizin ikinci etabında ise mama ve mama kapları Kartal bölgesindeki uygun yerlere bırakılacak. Biz öğrencilerimizin çevresine duyarlı, sorumluluk sahibi, vatanına, milletine faydalı, ufku geniş, sosyal sorunlara çözüm arayışı içerisinde olan bireyler olabilmeleri için çalışıyoruz.” dedi.

Galeri
📆 12 Ocak 2017 Perşembe 19:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR