MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞ EĞİTİMCİLERİ TOPLANTIDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ EĞİTİMCİLERİ TOPLANTIDA BULUŞTU

Kartal Belediyesi Çocuk ve Gelişim Merkezleri’nde görev yapan öğretmenler yeni dönem toplantısında bir araya geldi. 2009 yılına kadar 1 kreş bulunan Kartal’da, Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz döneminde 10 kreş yapıldı ve kreş sayısı 11’e çıktı. Kreşler de 11 eğitim sorumlusu, 57 öğretmen, 5 aktivite öğretmeni, 16 hizmetli ve 590 öğrenci bulunuyor.

 

 

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer,  hizmet veren 11 kreşin öğretmenleri ile yaptığı toplantı öncesi Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar ile birlikte sınıfları dolaştı ve öğrencilerle sohbet etti.  Çocuk eğitim ve gelişim biriminin bağlı olduğu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer öğretmenlerle yaptığı toplantıda yeni dönem hedeflerini ve beklentilerini anlattı. Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Çocuk Gelişim Merkezleri’ne büyük önem verdiğini ve 1’den 11’e çıkardığını anımsatıp; “Eğitim verdiğimiz çocuklarımızın ilköğrenime başladıklarında; Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim almış bir öğrenci farklılığına taşımak hepimiz için öncelikli görevdir.” dedi.

 

 

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer şöyle dedi: “Kartal Belediyesi kreşlerinde çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz.  Sevgi, saygı, samimiyetle işimizi en iyi yapan olmalıyız. Velilerimiz ve öğrencilerimiz ile biz bir aileyiz. Yapacağınız her olumlu davranış ya da olumsuz davranışta öğrencileriniz sizlerden etkilenecek. O nedenle hata payını en aza indiren bir yaklaşımla görevimizi yapacağız. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz sürekli vurguladığı gibi işimizi en iyi yapmak hedefi ile güne başlayacağız. Sorunlar üreten değil çözen bir yaklaşımla çalışacağız.

 

 

Olumsuzlukları büyütmek değil, onları gidermek öncelikli görevimiz. En iyi eğitimi vereceğiz, en düzenli çalışacak birim olacağız. Okul öncesi öğrencilerimizin Mustafa Kemal Atatürk’ü bir fotoğraf olarak görmelerini değil, yapmış olduğu devrimlerle bilmesini istiyoruz. İlköğrenime başlayan öğrenci eğitimi, bilgisi, öğrendikleri ile Kartal Belediyesi kreşlerinden gelen bir öğrenci olduğunu okulunda fark ettirdiği anda biz başarılı olmuş sayılırız.

 

 

Kartal Belediyesi’nde çalıştığımızı unutmadan Kartal Belediyesi’ne olan aidiyet duygumuzla Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün de istediği gibi geleceğimizi en iyi şekilde yetiştirmek istiyoruz. Halkımıza karşı sorumluluğumuz var. Belediyenin her birimi halk için hizmet hedefi ile çalışır ve çalışmaktadır. Belediyenin yapmış olduğu faaliyetler hakkında aileleri bilgilendirerek belediyemizin etkinliklerine katılmasını sağlamalıyız. Öğrencilere Kartal’ı anlatın. Belediye etkinliklerini paylaşın. Kartal Belediye sitesini düzenli takip edin.” diye konuştu.

 

 

Geleceğe dönük hedefler, yapılacak çalışmalar ve beklentiler üzerine konuşan Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer sık sık kreşleri ziyaret ederek sorunsuz bir dönem  yaşanması  içinde gereğini yapacağını söyledi.

📆 25 Ekim 2014 Cumartesi 16:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR