MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRETMENLERİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ ÖĞRETMENLERİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ BAŞLADI

Kartal Belediyesi kreşlerinde görev yapan öğretmenler için iletişim eğitimi başladı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, seminere katılarak öğretmenlerle düşüncelerini paylaştı ve iletişimin başarıdaki önemine değindi.

 

 

Kreş Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri eğitimde “İletişim nedir? İletişimin temelleri nelerdir? İletişimin felsefesi ikili ve çoklu iletişim teknikleri” anlatıldı. İlk hafta eğitmen Ayşenur Süberk Özturanlı tarafından verilen eğitim 5 ayrı uzman eğitici tarafından özel bir program olarak hazırlandı. On hafta sürecek eğitimde öğretmenler örneklemeli olarak iletişim ile bilgilerin güncellemeleri sağlanması amaçlanıyor. Kreşler Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde bir olan kreş sayısının on bire yükseldiğini ve 70 öğretmen ile 570 öğrencinin yararlandığı kreşlerin örnek kreşler olması için elbirliği ile çalıştıklarını söyledi.

 

Gürer, öğrencisi, görevlisi, öğretmeni, kreş sorumlusu, müdürü ile kreşlerimizde “biz bir aileyiz” düşüncesi ile eğitim verildiklerini belirtti.  “Ben merkezli değil, biz kavramı” ile çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün kreşleri çok önemsediğine vurgu yapan Gürer, Kartal Belediyesi kreşlerinde başarının birlikte ve sevgi ile sağlanan dayanışma ile oluştuğuna dikkat çekti. Gürer,  “Kreşlerimizde eğitim ve hizmet ile ilgili yapılması gereken her çabayı birlikte göstermekteyiz. Çocuklarımızı kütüphane, müze, huzurevi gezilerine götürdük, götürmeye devam edeceğiz. Müzik, folklor, yabancı dil, resim, satranç gibi eğitimlerimiz devam ediyor.

 

Özel günleri etkinliklerle birlikte kutluyoruz. Öğrencilerimizin yaşlarına uygun eğitim programlarımızı başarı ile uyguluyoruz. Kartal’da artık Belediyemiz kreşleri ilgi merkezi konuma erdi. Bu başarı hepinizin ortak çalışması ile oluştu. Bunu daha ileri taşıyacağız. Bilgilerimize yeni bilgileri ekleyeceğiz.” dedi. Eğitim programına katılan Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar’da iletişim ile ilgili başlatılan eğitim çalışmasının çok yararlı olacağına inandıklarını söyledi. -“Kreş sorumluları ve öğretmenlerimiz ile eğitim çalışmasına katılıyoruz ve inanıyoruz ki iletişimle ilgili bu çalışma bilgilerimizi güncelleyip geliştirilmesine vesile olacaktır.” dedi.

📆 03 Nisan 2015 Cuma 14:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR