MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞ VELİLERİNİ ANNELER GÜNÜ’NDE BULUŞTURDU
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ VELİLERİNİ ANNELER GÜNÜ’NDE BULUŞTURDU

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’nün Anneler Günü dolasıyla düzenlediği programda, kreş anneleri Ada Kartal Hotel’de buluştu.

 

Ada Kartal Hotel’de düzenlenen Anneler Günü kahvaltısına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kreşler Müdürü Nazlı Elif Dipşar ile Kartal Belediyesi’ne bağlı Begüm Yavuz Kreşi’ne ismini veren annesi Begüm Yavuz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel, Kartal Belediyesi kreş sorumluları ve veliler katıldı. Etkinliğin olduğu alana geçerken çocuklarının fotoğraflarının asılı olduğu yoldan geçen kreş anneleri duygu dolu anlar yaşadı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay yaptığı konuşmada; “Kreşler Müdürlüğü’müzün değerli anneleri, hepiniz hoş geldiniz. Dün anneler gününüzü çocuklarınızla kutladınız. Bugün de biz sizleri Kartal Belediyesi olarak burada ağırlamak istedik. Bildiğiniz gibi 2009 yılında Kartal’da 1 olan kreş sayısı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve gelmesiyle 14’e yükseldi. 19 Mayıs’ta ise Türkiye’deki ilk alerjik kreşimiz olan Mevhibe İnönü Kreşi’nin açılışını gerçekleştireceğiz. İlerdeki eğitim döneminde ise kreş sayımızı 15’e çıkaracağız. Kreşlerimizden mezun olan çocuklarımızın, okul eğitimlerindeki başarı oranı %80. Buna şahit olunca verilen bunca emeğin boşa gitmediğini görüyorsunuz. Anneler Gününüzü canı gönülden kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay’ın konuşmasının ardından kreş anneleri, sanatçı Özgür Doğan’ın türküleri ile doyasıya eğlendi.

📆 17 Mayıs 2018 Perşembe 18:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR