MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM BELGELERİ VERİLDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM BELGELERİ VERİLDİ

Kartal Belediyesi ve Prinkipo Akademi işbirliği ile kreş müdürlüğü öğretmenlerine yönelik düzenlenen 10 haftalık mesleki eğitime katılıp, başarı ile tamamlayan kursiyerlere belgeleri Kreş Müdürlüğü’nden sorumlu Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ve Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar tarafından verildi. 

 

 

Mesleki eğitim, iletişim ve yaratıcı drama konusunda Pirinkipo Akademi’den Ayşenur Özturanlı, İskender Özturanlı ve Selin İşcan tarafından verilen kursa katılan öğretmenler ve kreş sorumluları eğitimin çok yararlı olduğunu ifade ettiler.  Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer kursa katılanlara belge verilmesi nedeni ile yaptığı konuşmada kreşlerde görev yapanların başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını, yeni dönemde de başarılarının devam edeceğine inandığını söyledi.

 

 

Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr, Altınok Öz’ün kreşleri çok önemsediğini, sayısı birden on bire gelen kreşlere yenilerinin ekleneceğini ve belediye kreşi olarak model ve örnek kreşler durumuna erdiklerini belirtti. Kartal Belediye kreşlerinde her türlü olanağın ve bilginin yer alacağı çalışmaları sürdürdüklerine değinen Gürer,  eğitimin her aşamadaki önemine değindi ve kurs verenlere de teşekkür etti. Prinkipo Akademi adına konuşan Ayşenur Özturanlı da Kartal Belediye kreşlerinde öğretmen ve sorumlulara verilen eğitimin çok başarılı geçtiğini ve  Kartal Belediye kreşlerini başarılı ve verimli bir eğitim kurumu olarak gördüklerini ifade ederek birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar’da sorumlu ve öğretmenlerin çok yararlı bir on aylık eğitim dönemi geçirdiklerini ifade etti ve gerek katılımcı gerek eğitimcilerin birlikte olumlu bir süreci tamamladıklarını belirtti. Kartal Belediyesi kreşlerinde görev yapan öğretmenlerin yeni eğitim ile donanımlarını güçlendirdiklerini de kaydetti. Daha sonra kreş sorumluları ve öğretmenlere kurs belgeleri verildi.

 

📆 22 Haziran 2015 Pazartesi 09:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR