MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim ve Eğitim Merkezleri farklı etkinliklerle buluşmaya devam ediyor.

 

Kızılay gibi kurumların tanıtımı yerli malı haftası gibi kutlamaların yapılmasından ardından tiyatro, müze gezisi etkinlikleri de kreş öğrencileri ile buluşturuldu. Etkinliklere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Çocuk Gelişim Merkezleri Müdürü Enif Yavuz Dipşar, kreş sorumluları, kreş öğretmenleri ve kreş öğrencileri katıldı.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer çocuklara hitaben yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün çocukları çok sevdiğini ifade etti ve benzer etkinliklerin de devam edeceğini söyledi. Çocuklar için oyun alanlarını, yeşil alanlarını artırdıklarını ve kreş sayısının bir iken on bire çıkarıldığını söyleyen Gürer,   “Her mahallede kreş hedefi ile çalıştıklarını belirtti. Gürer kreş öğrencilerinin müze gezileri başta olmak üzere yeni tiyatro oyunları ve geziler ile buluşturulacağını, hedeflerinin eğitimin uygulamalı da sunulması olduğunu ifade etti.

 

 

Gözde Karaman’ın yazıp ve yönettiği ‘Ailemi Seviyorum’ isimli çocuk oyunu sahnelendi. Gözde Karaman, Cansu Derin, Oğuzhan Çetin, Bilal Bebek’in rol aldığı oyunda zaman zaman çocukların da oyunun içine katılması çocukların ilgisini çekti.

 

📆 03 Mart 2015 Salı 13:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR