MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Kreşlerinin Yeni Dönem Veli Toplantısı Gerçekleştirildi
Kartal Belediyesi Kreşlerinin Yeni Dönem Veli Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye’nin en fazla kreş sayısına sahip ilçe belediyesi olan Kartal Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk veli toplantısını gerçekleştirdi.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, kreş öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

Toplantıda, kreş öğretmenleri bir sunum gerçekleştirerek velileri Kartal Belediyesi kreşleri ve eğitim süreciyle alakalı uzun süre bilgilendirdi. 

Toplantıya katılan veliler, merak ettikleri soruları öğretmenlere sordu.

“Öğrencilerimize Sizler Kadar İyi Bakıyoruz”

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada, tüm velilere teşekkür ederek; “Bugün, yeni öğrencilerimizi karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve velilere hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Türkiye’de kreş eğitiminde öncü olan bir belediyeyiz. Çağdaş eğitim anlayışımızla, Atatürk ilkelerine bağlı yeni nesiller yetiştiriyoruz. Öğrencilerime sizler kadar iyi bakıyoruz.” ifadelerini kullandı.

📆 08 Eylül 2023 Cuma 11:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR