MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
KARTAL BELEDİYESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Kartal Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler gününde Öğretmenleri unutmadı. Her sene olduğu gibi bu yıl da   Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden oluşan heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kartal’daki okulları ziyaret ederek öğretmenleri kutladı ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün iyi dilek ve temennilerini öğretmenlerle paylaştılar. 

 

 

Kartal’daki İlköğretim Okulları, Orta Okul ve Liseleri Kartal Belediye Başkan Op. Dr. Altınok Öz adına ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan VekiliGülcemal Fidan ve Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt,  Ömer Fethi Gürer,  Feyyaz Kaynak, Ali Apaydın ve Birim Müdürleri, “Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz” dediler.

 

unnamed (1)

 
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulları ziyaret ederek öğretmenler gününü kutlayan Kartal Belediye Başkan Vekili Gülcemal Fidan ve Belediye Başkan Yardımcıları, ziyaret esnasında okulların müdür ve öğretmenleriyle sohbet ederek okullardaki eğitim öğretim ve projeleri hakkında bilgi alırken müdür ve öğretmenlerin bazı isteklerini de not aldılar. Kartal Belediyesi’nin okullara, eğitim ve öğretime çok önem verdiğine dikkat çeken Başkan Vekili Gülcemal Fidan, “ Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, Kartal Belediyesi olarak bizim başımızın tacıdır.

 

Sizler bizim için çok değerlisiniz, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi bilim ve teknolojide ilerlemek istiyorsak bunun temeli eğitimdir. Böylece fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür ve Cumhuriyete sahip çıkan nesiller gerçekleşir ” dedi. Kartal’da hayata geçirilen projeler hakkında da öğretmenlere bilgi veren Fidan, “ Eğitim için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Öğretmenler gününü kutlamak adına sizleri ziyaret  ettik. Kartal’ımızda görev yapan, ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyoruz” dedi.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün selam ve tebriklerini öğretmenlere ileten Başkan Vekili Fidan ve Başkan Yardımcıları, Başkanın hediyelerini öğretmenlere verdiler. Kartal Belediyesi’nin ziyaret ettiği okul yönetimi ve öğretmenler de eğitime, okullara verdiği destek ve öğretmenler günü ziyareti nedeniyle Kartal Belediye Başkanı Op Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Galeri
📆 26 Kasım 2014 Çarşamba 10:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR