MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ PERSONELİ MEHMET ALİ KOLUMAN SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ PERSONELİ MEHMET ALİ KOLUMAN SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

 

30 Ocak 2018’de Yakacık Kültür Merkezi’nde mesaisine başlamak üzereyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü personeli Mehmet Ali Koluman için Kartal Belediyesi hizmet binasında cenaze töreni düzenlendi.

 

52 yaşında, evli ve 3 kız çocuk babası olan Mehmet Ali Koluman için Kartal Belediyesi Hizmet binasında bir cenaze töreni düzenlendi. Törene Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Nuran Keriş, Gökhan Yüksel, Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi iştirak şirketlerinin yöneticileri, birim müdürleri, Mehmet Ali Koluman’ın ailesi, çalışma arkadaşları, dostları ve sevenleri katıldı.

 

Merhum Mehmet Ali Koluman’ın naaşı, cenaze aracından alınarak mesai arkadaşlarının omuzları üzerinde Kartal Belediyesi hizmet binası önünde hazırlanan alana getirildi. Koluman için düzenlenen cenaze töreninde ailesi, çalışma arkadaşları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Mesai arkadaşları tarafından güler yüzü ve cana yakınlığı ile bilinen Mehmet Ali Koluman için helallik alınırken, törende konuşan Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan “Yakından ve uzaktan gelip bu acılı günümüzde bizlerle beraber olan sevgili dostlar. Mehmet Ali kardeşimin, dün saat 09.00 sıralarında Yakacık Kültür Merkezi’mizde aniden rahatsızlandığını duyduk. Hem yakınları, hem mesai arkadaşları olarak Mehmet Ali’nin kaldırıldığı hastaneye gittik ve her saat başı bizden bilgi alan Sayın Belediye Başkanımız Altınok Öz ve Başkan Yardımcılarımız, belediye çalışanlarımızla birlikte Mehmet Ali’ye dua etmekten başka bir çaremiz kalmadı. Mehmet Ali gençti, belediyemizin çalışanıydı, emektarıydı. Biz Kartal Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu acıyı bağrımıza basıyoruz. Mehmet Ali’nin belediyemize yaptığı hizmetleri hiç unutmayacağız, onu hep yaşatacağız. Bu acılı günde bizlerle beraber olan, bizim bu acımızı paylaşan herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Fidan’ın konuşmasının ardından müezzin Vedat Özbaş, dualar ederek merhum Mehmet Ali Koluman için çalışma arkadaşlarından ve sevenlerinden helallik aldı. Törenin ardından Mehmet Ali Koluman’ın naaşı, defnedilmek üzere yine sevenlerinin omzunda Sancaktepe Veysel Karani Mezarlığı’na götürüldü.

 

 

 

Galeri
📆 31 Ocak 2018 Çarşamba 17:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR