MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Temizlikte Sınıfı Geçti
Kartal Belediyesi Temizlikte Sınıfı Geçti

Kartal Belediyesi ALTAŞ Temizlik Firması olarak mahallelerde bulunan çöpleri her sabah belirlenmiş program dahilinde toplayarak çöp konteynırlarını bulunduğu alan temizleniyor.Toplanan çöpler konteynırlar araçlarla döküm sahasına götürülüyor.

Yaz aylarında bir başka çalışıyor çöplerin çevreye zehirli gaz ve koku yaymaması için belirli aralıklarla çöp konteynırlarını özel yıkama aracıyla temizlendiklerine şahit olmuştuk kışında aynı titizliği gösteren Kartal Belediyesi Temizlik İşleri (ALTAŞ) ekipleriyle mahallelerde belirli bir program dahilinde temizlemeye devam ediyor.

Kartal Bölgesinde 231 Cadde 2231 sokak her gün görevliler tarafından temizlenirken yorulmadan bıkmadan da gelen tüm şikayetleri anında değerlendirdikleri belirlendi.

Kartal’da incelemelerimiz neticesi 12 Pazar yeri kaldırıldıktan sonraki aşamada süpürülmesi çöplerin alınması ve yıkanması titizlikle yapılmaktadır. Oysaki birçok ilçede Pazar yerleri temizlikleri pazarcılar tarafından yapılmaktadır.

Eski çöp konteynırları atılıp yenileri yerine konulan ve bu çalışmaları gece gündüz kar kış ayaz demeden yapan emekçi Kartal belediyesi (ALTAŞ) ekipleri birkaç aydır gözlemledikten sonra bu haberi yer verme gereği duyduk.

Kartalda yayın yapan bir yayın organı olarak not düşmek isterim.
Temizlik konusunda Ana halterlerin ve Pendik bölgesi sınırlarının Büyükşehir belediyesinin görevli olduğu yerlerden Kartal Belediyesinin sorumlu olmadığı vatandaşların şikayetçi olurken bunu göz önünde bulundurmaları gerektiğini bir gazeteci olarak hatırlatmak isteriz.

Geçenlerde duyduğumuz  çokta üzüldüğümüz  bir haber neticesinde bu haberi yapma gereği hissettim. Aydos Ormanlarının bir kısmının Kartal Belediyesine bir kısmının pendik Belediyesine bağlı olduğunu Orman Bakanlığına ait olan Orman iç kısmının Kartal sınırlarında bulunan kısmı temizlenmediği fakat Pendik tarafının Büyükşehir görevlilerince temizlendiği görülmüştür. o halde sormak isterim neden kartal es geçiliyor ve orman içerisi temizliği yapılmıyor…

📆 12 Şubat 2018 Pazartesi 19:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR