MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSUNDAN MÜZİK ZİYAFETİ
KARTAL BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSUNDAN MÜZİK ZİYAFETİ

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde 2013 yılında çalışmalarına başlayan Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Şermin Niyazi eşliğinde Kartallılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Yöneticileri, Rumeli Mübadilleri Derneği Üyeleri ve çok sayıda müzik sever Kartallı katıldı.

 

Şermin Niyazi şefliğindeki koro, Türk Sanat ve Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini yorumladı. Koro ve solo olarak 20 eser seslendiren Türk Sanat Müziği Korosu sanatçılarına, konsere katılan dinleyiciler de zaman zaman eşlik etti. Koro, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Konserin sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Orkestra Şefi Şermin Niyazi’ye Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına çiçek takdim etti.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, çiçek takdiminin ardından: “Kıymetli dostlar bizlere bugün güzel bir müzik ziyafeti yaşattı. Müzik, hayatın hüznü, sevinci, mutluluğu kısacası her şeyi… Sanatın da en güzel dallarından biri… Bizler de Kartal’da sanatın ve kültürün merkezindeyiz. Ne şanslıyız ki Kartallılardan oluşan bir koromuz ve onlara ahenk katan bir şefimiz var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kartal’da sanat ve kültür faaliyetleri Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde devam edecek. Kartal’da sanat, her zaman var olacak. Hem Cevizli’de hem de Uğur Mumcu’da sizler için yeni kültür merkezleri inşa ediyoruz. Yakında bir opera binasının yapımını gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz günlerde Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nin açılışını yaptık. Miniklerimiz burada gitar, piyano, yan flüt, çello eğitimi alıyorlar. Hiç umudunuzu kaybetmeyin, güzel şeyler de oluyor. Bu güzel koromuzu önümüzdeki dönemde kardeş belediyemiz olan Hacıbektaş’ta dinlemek isteriz. Tekrar çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

8 Ek

 

 

📆 20 Şubat 2018 Salı 23:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR