MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile vatandaşlara sağlık taraması
Kartal Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile vatandaşlara sağlık taraması

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde insan sağlığına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Türk Kızılayı İstanbul Toplum Merkezi Anadolu Yakası işbirliği ile sağlık taramasına yönelik bir çalışma gerçekleştirildi. 

Vatandaşların kan şekeri, tansiyon ve vücut analiz ölçümleri yapıldı

Kartallı Kazım Meydanı’nda ‘Sağlık Sokağı’ adı verilen sağlık taramasında vatandaşların kan şekeri, tansiyon ve vücut analizi ölçümleri yapıldı. Kartallı Kazım Meydanı’na kurulan iki çadırda hem Kızılay görevlileri hem de Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlık taramalarını gerçekleştirdi.

Vatandaşların kan şekeri, tansiyon ve vücut analizi ölçümleri yapıldı. Ücretsiz olarak yapılan taramaya katılan vatandaşlara bazı hastalıklar ile ilgili bilgi verilerek kan şekeri ve tansiyonları ölçüldü. Vücut analizleri yapılarak yağ ve kas oranları hakkında da bilgi verildi. Vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte tansiyon ve şeker ölçümleri yüksek çıkan vatandaşlara sağlık kuruluşlarına başvurmaları önerildi. Sağlık taramaları gün boyu devam etti….

Galeri
📆 19 Aralık 2021 Pazar 21:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR