MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ YAŞLI BAKIM VE HUZUREVİ İLK SAKİNLERİNE KUCAK AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ YAŞLI BAKIM VE HUZUREVİ İLK SAKİNLERİNE KUCAK AÇTI

BAŞKAN ALTINOK ÖZ HUZUREVİNİN İLK MİSAFİRLERİNİ KARŞILADI

 

17 uluslararası ortağın katılımıyla başlatılan R2CITIES projesi kapsamında tamamlanan Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün; sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi, Türk Kızılay’ı ile imzalanan protokol kapsamında 30 yaşlı vatandaşa sıcak bir yuva oldu. Yaşlılar, yeni yuvalarında Başkan Altınok Öz tarafından karşılandı.

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerinden biri olan, projesi Avrupa Birliği ile ortak yürütülen, 230 odalı Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi, ilk sakinlerini ağırlamaya başladı. Türk Kızılay’ı ile imzalanan protokol kapsamında 30 yaşlı vatandaş, Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ne yerleşti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve kızı Zeynep Öz; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Huzurevi Müdürü Burcu Şimşek’le birlikte huzurevinin ilk sakinlerini karşıladı. Başkan Altınok Öz ve beraberindekiler, huzurevini çok beğendiklerini dile getiren yaşlılarla tek tek ilgilendi.

Başkan Altınok Öz, “Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi binamızda en gelişmiş teknolojiler kullanılarak mekanik ısıtma ve soğutma sistemleri, solar paneller, led aydınlatmalar, izolasyon, otomasyon sistemleri ve su tasarrufu teknikleri gibi enerji verimliliğine yönelik uygulamalar yaptık. Ancak en önemlisi sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak bu binayı, yaşlı vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güven içinde yaşayabilecekleri bir yuva haline getirdik. İlk sakinlerimiz, huzurevimize yerleşti. Yaşlılarımız, bizim için çok değerli. Onlarının yüzünün gülmesi, her şeye değer. Daima onların yanında olacağız” dedi.

📆 23 Mayıs 2018 Çarşamba 21:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR