MENÜ ☰
.necdet-cam-akademi
Mayıs 2023
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri, Korona Virüsü Fırsatçılığına Müsaade Etmiyor
Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri, Korona Virüsü Fırsatçılığına Müsaade Etmiyor

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’de de tespit edilen Korona virüsü vakaları sonrasında vatandaşların talebinin arttığı gıda ve temizlik malzemelerinde meydana gelebilecek usulsüz fiyat artışlarını engellemek için denetimlerini sıklaştırdı. 

Korona virüsünün dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de tespit edilmesinin ardından vatandaşların talebinin arttığı kolonya, sıvı sabun ve makarna gibi ürünlerde bazı satıcıların fahiş fiyat artışında bulunduğu iddiaları üzerine harekete geçen Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki market ve bakkallarda sıkı bir denetime geçti.

Vatandaşlardan gelen öneri ve şikâyetleri de dikkate alan zabıta ekipleri, özellikle hijyen ve kuru gıda maddelerini mercek altına aldı. Marketlerde fiş ve fatura kontrolleri de gerçekleştiren ekipler, esnafa yasal düzenlemeler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Kartal’da usulsüz fiyat değişiklikleri ile ilgili vatandaşın sıkıntı yaşamaması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ”Zabıta ekiplerimize bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri hususunda uyarılar yapıldı. Vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için denetimlerimizi aralıksız devam ettireceğiz.” dedi.

Galeri
📆 16 Mart 2020 Pazartesi 12:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR