MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KONTROLÜ
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KONTROLÜ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’da kurularak 4-14 yaş aralığındaki çocuklara ve Türkiye’deki bütün engelli vatandaşlara hizmet veren Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilçede bulunan okul öğrencilerine yönelik ücretsiz diş taramalarına devam ediyor.

 

Son olarak ilçe sınırları içerisinde yer alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı eğitim veren ortaokul öğrencilerinden 33 kişilik bir grubun diş taramaları yapıldı. Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, “Bizim Çocuklarımız Umutla Gülsün“ adlı sosyal sorumluluk projesiyle diş taramalarına gelen çocukların tüm tedavilerini üstlendi. Çocukların kontrolü sırasında Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen ve Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Arda Savaş, çocuklara refakat etti. Kontroller esnasında Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, korkan çocukların başında bekleyerek çocuklara telkinde bulundu. Doktor ve hemşireler ise sevecenlikleri ile çocukların ilgi odağı oldu. Diş taraması ile ilgili Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, ağız ve diş sağlığının çok önemli olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü, “Biz bu proje kapsamında ulaşabildiğimiz kadar çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz öncülüğünde yürüttüğümüz bu sağlık hizmeti ile çok sayıda çocuğun ve engelli vatandaşın hayatına dokunuyoruz. Kartal Belediyesi olarak çocukların gülümsemelerine renk katmak bizleri sevindiriyor.” dedi.

📆 17 Mayıs 2018 Perşembe 17:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR