MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi’nin Örnek Çalışmaları EUROCITIES’de!
Kartal Belediyesi’nin Örnek Çalışmaları EUROCITIES’de!

Kartal Belediyesi, Koronavirüs ile mücadele kapsamındaki örnek çalışmaları ile EUROCITIES’in web sayfasında yer aldı.

Avrupa Şehirler Birliği olarak adlandırılan EUROCITIES, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı Avrupa’da gerçekleştirilen örnek çalışmaları, web sitesinde paylaşıyor. Salgın boyunca etkin bir mücadele sergileyen Kartal Belediyesi’nin çalışmaları da bu önemli platformda yerini aldı.

EUROCITIES, paylaşımında salgın boyunca aktif mücadelede yer alan Kartal Belediyesi’nin çalışmalarına dikkat çekti. Koronavirüs salgını ile ilgili gerçekleştirdiği çalışmaları diğer belediyelere örnek gösterilen Kartal Belediyesi, Avrupa’nın en önemli platformlarından biri olan EUROCITIES’de örnek belediyeler arasında gösterildi.

Kartal Belediyesi’nin vatandaşların evlerde kalması nedeniyle bando takımı ile gerçekleştirdiği sokak konserleri ve Kreş Müdürlüğü’nün minik öğrenciler için hazırladığı evden eğitim videoları, EUROCITIES web sayfasında yer alarak takdir kazandı. 

Yapılan paylaşımda, “Kartal Belediyesi; korona krizi sırasında evde kalan insanları, sokaklarda verdiği konser eşliğinde eğlendiriyor ve destekliyor. Belediyenin bando grubu, 10 mahallede bir dizi konser verdi. Konser vatandaşlar tarafından bayraklar ve alkışlarla karşılandı. Belediye ayrıca kreş öğrencileri için evden çalışmayı destekleyen bir video programı geliştirdi.” ifadeleri kullanıldı.

İlgili paylaşım için: https://covidnews.eurocities.eu/2020/04/14/kartal-istanbul-marching-band-for-the-morale/ linkine tıklayabilirsiniz.

EUROCITIES Nedir?

1986 yılında kurulan EUROCITIES, 39 Avrupa ülkesinden yaklaşık 190 şehrin yerel yönetimlerini ve belediyelerini bir araya getiren uluslararası bir ağdır. Avrupa şehirlerinin; kültür, çevre, ekonomi vb. alanlarda bir araya gelmelerini, ortak çalışma içinde olmalarını sağlamayı ve bu şehirler arasındaki ilişkileri kuvvetlendirmeyi amaçlamaktadır.

Sürdürülebilir bir kalkınma politikası takip edilerek yaşam kalitesi yüksek bir gelecek yaratılması doğrultusunda ortak bir vizyon geliştirilmesi ve bu vizyonun gerçekleştirilmesi için çalışmalar yürütülmesi amacıyla kurulmuştur. EUROCITIES, üye şehirler arasındaki bilgi ve fikirlerin paylaşılması yönünde bağlantı oluşturmakta, tecrübeleri aktarmada aracı olmakta, ortak problemleri analiz etmeyi sağlamakta ve yenilik getiren çözümleri geliştirmekte yardımcı olmaktadır.

📆 14 Nisan 2020 Salı 19:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR