MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KARTAL BELEDİYESPOR KULÜBÜ YENİ YERİNDE
KARTAL BELEDİYESPOR KULÜBÜ YENİ YERİNDE

Kartal Belediyespor Kulübü Üsküdar caddesi üzerinde bulunan Özel idare binasına taşındı. İBB’ye ait dört ayrı ofiste faaliyetlerini sürdürecek olan Kulübün Başarılı Başkan’ı Umut Daştan’la yaptığımız söyleşide Kulüp Binasının yerinin neden değiştiğini sorduk.


Daştan binanın hayırlı ve Kartal Halkının menfaatine olan bir projenin hızlanıp bir an önce hayata geçmesi için Kartal Belediye’sine ait sahil ek binadaki yerlerinden kendilerinin feragat ettiklerini söyledi.


SAHİL EK BİNAYA TIP MERKEZİ YAPILACAK
Daştan, Biliyorsunuz ben aynı zamanda Meclis Üyesiyim ve Kartal Belediyesinin Halk’a hizmet vermesi yönünde yararlı her projeye gözüm kapalı imzamı atarım ve bu yüzden Kartal Belediyesinin sahildeki ek binanın içerisinde gerçekleştirmek istedikleri ufak bir tıp merkezi için bina içerisinde yer arayışları vardı.


Bizler de bu durum da kendi yerimizi onlara verebileceğimizi ve bizim de yine bizim Belediyemiz olan İBB’ye ait Özel İdare Binasının içerisinde bulunan dört ayrı ofiste yeni düzenimizi kurduk ve buradan yine Kartal Belediyespor Kulübü olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz dedi.

KULÜBÜN BAŞINA GEÇTİĞİNDEN BU GÜNE BAŞARILI İŞLER YAPAN DAŞTAN YENİ SÜRECİ ANLATTI….


*Pandemi dolayısı ile bazı branşlarımızda hizmeti durdurmak zorun da kaldık ve hizmet verememe durumuna geldik ama, Federasyonların izin verdiği branşlar devam edecek…


14 İLÇE BELEDİYESİNİN TEK KADIN VOLEYBOL TAKIMI BİZDE


Kartal Belediyespor Kadın Voleybolunda çok iyi bir yerde,14 ilçe Belediyesinin tek kadın voleybol takımı Kartal Belediyespor’un takımı ve 2. lig kadınlar katogorisinde oynuyor.


Federasyon bu branşa izin verdiği için çalışmalarımız ve idmanlarımız başladı 2020-2021 Voley sporunun fikstürüde çekildi,ilk maçımız da 11 Ekim Pazar günü Bahçelievler Belediyesi ile olacak…
Yine Dağcılık baranşımız var biliyorsunuz ve dağcılık federsyonunun izni geldi.Kendi tırmanma duvarı olan Belediyelerden biriyiz aynı zamanda bunuda buradan belirtelim.


Kadınlar Türkiye birinciliği ve ikinciliğimiz var bu branşta ve lisanlı olarak devam etmekteyiz.
Güreş takımız da var ama onunla ilgili henüz bir izin gelmedi gelirse eğer o branşla ilgili faaliyetlerimizde devam edecek.


KARTAL BELEDİYESPOR KULÜBÜ OLARAK DİĞER KULÜPLERİMİZEDE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK.

Ben bu açıklamaları yaparken aynı zamanda Kartal Belediyesi Meclis Üyesi olarak ve Kartal Belediyesi Spor Komisyonu Başkan’ı olarak konuşuyorum.
Biz zaten Kartal belediyesi olarak bütçemizin binde 12’sini Kartal’da bulunan amatör kulüplere yardım olarak harcıyoruz ve Kartalımızda bulunan kulüplerimize gerek ayni yardım gerekse su,dezenfektan,maske,maçlara gideceği zaman araç desteği olarak gerekeni yapıyoruz…
Bunlar Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve Spor Komisyonu olarak anlattığım şeyler , yine kulüp Başkan’ı olarak bakarsak olaya Kartal’da zaten hepimizin futbol anlamında bir abimiz var, Kartalspor’umuz var ve 71 yıllık efsane Kartalspor’umuzun her zaman yanındayız Kulüp olarak.


Geçenlerde sizlerde takip etmişsinizdir , Kartalspor’a maske alarak ve Bayrak desteği ile yardımlarımız oldu keza Bulvarspor’a da aynı şekilde.
Bulvarspor aynı zamanda benim ilk futbol oynadığım ve ilk lisansımın çıktığı kulüptür onun içinde ayrı bir sevgim vardır takımımıza..


KARTAL HALKININ SEVDİĞİ BİRİ OLMAK GÜZEL BİR DUYGU OLSA GEREK


Bu sevginin ana kaynağı dokunmak,insanlara dokunduğun zaman muhakkak karşılığını alıyorsunuz, ben elimden geldiğince insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyorum.

Halkımızın olabildiğince her şeyine gitmeye, yetişmeye çalışıyorum ve Belediyemizin onların menfaatine yaptığı şeylerden onları faydalandırmaya çalışıyorum…


Ben Meclis Üyesi olduysam onların oyları ile oldum ve onları temsil ediyorum. Onlar bizim için çok değerli ve yine aynı şeyleri söyleyeceğim dokunmak ,dokunmak, dokunmak…


Sizleri seviyorum diyerek sözlerini noktalayan Sayın Daştan’a teşekkürlerimizi ilettik ve başarılarının devamını diledik.

Galeri
📆 25 Eylül 2020 Cuma 22:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR