MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartal Belediyespor’un ”UMUDU” var
Kartal Belediyespor’un ”UMUDU” var

Kartal Belediyespor 1979 yılında Kartal’lı çocuk ve gençlere sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve genç başarılı sporcular yetiştirmek amacı ile kurulmuş bir kulüp…


Satranç,Bayan voleybol,Dağcılık ve tırmanış,Güreş,Karate, Yüzme ve Basketpol branşlarına sahip spor dallarında hizmet veren bu köklü kulüp son günlerde başarıdan başarıya koşuyor.
Kartal Belediyespor Kulübü Başkan’ı Umut Daştan’ın Kulüp Başkanlığı görevini devralması ile sporcular da,sporcu ailelerinde ve mevcut branş dallarında gözle görülür değişiklikler oldu.
Kartal Belediyespor Kulübü Başkan’ı Umut Daştan’ın hayat hikayesinde başarılarla dolu bir çok örnekler bulabiliriz, çevresine fazlasıyla yansıttığı pozitif enerjisi ile başına geçtiği yada üstlendiği işte motivasyonu arttıran Daştan adeta Kartal Belediyespor’un bir UMUDU var dedirtiyor.

Kartal Belediyespor’un yakın tarihlerde almış olduğu başarılı sonuçlara bir kaç örnek vermek gerekirse, şöyle sıralayabiliriz….


GÜREŞ
Kartal Belediyespor güreş takımı 6-9 Şubat ta Aydın da yapılan güreş şampiyonasından 1 gümüş 2 bronz madalyayla dönerek Kartal’a evinç yaşatmıştır.


Kartal’ın Sultanları (VOLEYBOL)
Kartal Belediyespor bir galibiyet daha..
Kartal’ın sultanları Beylikdüzü bizimkent’ i 3-0 lık net bir skorla geçerek üst üste 2. Galibiyetini alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.


DAĞCILIK
Bursa’da düzenlenen Dağcılık Türkiye Şampiyonasında Kartal Belediyespor’dan Betül Özkan bayanlar Türkiye 2.si, Ömer Yılmaz Türkiye 3.sü olmuştur.

TIRMANIŞ
Kartal Belediyespor dan Hazal Öztürk hız tırmanışta Trabzon’da yapılan Türkiye Şampiyonasında birinci olarak altın madalya kazanmıştır.


BAZI İNSANLARA İSİMLERİ BAZI GÖREVLER YÜKLER
Bu başarılara daha daha bir çoklarını ekleyebiliriz, başta da dediğimiz gibi Kartal Belediyespor kuruluş amacına uygun ve misyonuna, vizyonuna bağlı kalarak başarıdan başarıya koşuyor.
Kamuoyunda söylenen Kartal Kültürün ve Sporun başkanti ünvanını Kartal’a yaşatmaya devam ediyor.
Tüm bu başarıların mimarı Kartal Belediyespor Kulüp Başkan’ı Umut Daştan ,adeta bazı insanlara isimleri bazı görevler yükler dedirtiyor.
Aynı zamanda Kartal Belediye Meclis üyesi olan Daştan,azimli ve kararlı duruşu ve içindeki o Allah vergisi pozitif enerjisi ile her iki görevini de başarılı bir şekilde sürdürüyor.
Başarılı bir iş insanı, başarılı bir Meclis üyesi, başarılı bir Kulüp başkanı olan Daştan geçtiğimiz yerel seçimlerde Meclis üyeliğinde seçilme riski olan sıralamasına rağmen yılmamış, gece gündüz partisi ve Kartal için çalışmış ve Meclis üyesi olmuştur.
Kartal Belediye Meclis üyeliği ile devam eden siyasi hayatı , Kartal Belediyespor Başkanlığı ile katlanmış ve uğraşı biraz daha fazlalaşmıştır.
Yoğun iş hayatı, Meclis üyeliği ve Kulüp Başkanlığı onu yormamış aksine daha enerjik olmasını sağlayıp, daha güzel işler yapmasını sağlamıştır.


UMUT DAŞTAN KISACA ŞUNLARA DEĞİNDİ…
Kendisi yetiştirdikleri sporculara sadece spor dallarında eğitimler vermediklerini, ahlaklı, çağdaş içinde Atatürk sevgisi olan gençler yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

41 yıllık Kulübümüzde daha önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonrada Kartal’ımıza yakışan işler yapacağız. Ben bir Kartal sevdalısıyım, bugün Meclis üyesi ve Kulüp Başkan’ı olarak çok sevdiğim Kartal’ıma hizmet vermeye çalışıyorum, bundan sonrada mevkim makamım ne olursa olsun yine hizmet emeye devam edeceğim.

Umut Daştan konuşmasının sonunda Başta Kartal Belediye Başkan’ı Gökhan Yüksel’e,Kartal Belediye Baskan yardımcınız Adem Uçar’a, Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür etti ve 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü olması sebebiyle Tüm emekçi kadınların kadınlar gününüde kutlamayı unutmadı.

UMUT DAŞTAN KİMDİR…KISACA TANIYALIM
977 İstanbul Kartal doğumlu.İlk ve Orta öğrenimini Zekeriya Göçer Orta okulunda okuyup,Lise öğrenimi de Kartal Lisesinde tamamlamış.
Kocaeli Üniversitesi İnşaat bölümünü okuduktan sonra ikinci Üniversite hayatını İktisadi İlimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Yerel yönetimler bölümünde noktalamış, amacı ileride siyaset yapmak olduğu için ikinci Üniversiteyi okumuş olan Daştan,dolayısıyla okuduğu bölümde Kaymakamlığı, Belediyeciliği ve Yöneticiliği de öğrenmiş.
Bir kız çocucuğu babası olan Umut Daştan,Gümüşhaneli olup .Köyünün derneği olan Çavlan Derneğininde kurucu Başkan yardımcılığını yapmakta,bunun yanısıra KARGÜDER’in Kartal Gümüşhaneliler Derneği Başkan yardımcılığını  da sürdürmekte. ŞİDEF Şiran federsyonlarının kurucusu ve Fenerbahçe spor kulübünde kongre üyesi olan Daştan genç yaşına rağmen bir çok şeyi hayatına sığdırmayı başarmış.
Kendisine başarılar diliyor yolu açık olsun diyoruz…

Galeri
📆 09 Mart 2020 Pazartesi 17:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR