MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartal Bulvarspor Futbol Takımı aldıkları şampiyonlukla göz doldurdu
Kartal Bulvarspor Futbol Takımı aldıkları şampiyonlukla göz doldurdu

U-13 Ligi 36. Grup’da mücadele eden Kartal Bulvarspor Futbol Takımı Namaglûp Şampiyon

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri U-13 Ligi 36. Grup’da mücadele eden Kartal Bulvarspor Futbol Takımı grubunu en yakın rakibine 11 puan fark atarak 36 puanla namaglûp lider bitirerek şampiyon oldu. Genç futbolcuların ailelerinin de katılımı ile düzenlenen ödül töreninde Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer futbolcuları tek tek tebrik ederek madalyalarını verdi. Törene KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Bulvarspor Başkanı Adnan Balcı, Kartal Belediye Spor Başkanı ve Meclis üyesi Halil Şener,  Bulvarspor Yönetim Kurulu, takım hocaları Fevzi Genç, Atıf Kaptan, sporcular ve aileleri katıldı.

 

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri U-13 Ligi’nde gösterdikleri performans ve başarıları nedeniyle genç futbolcuları tek tek tebrik etti. 13 yaş grubu ve diğer guruplardaki çocukların spora kanalize edilmesini Kartal’ın geleceği açısından çok önemli bulduklarını dile getirdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılından itibaren başta futbol olmak üzere bütün spor dallarında sporun gelişmesi için Kartal Belediyesi olarak her zaman destek olduklarını bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi. Gürer, “Spora yeni başlayan ve devam eden Kartallı çocukların gençlerin Türkiye genelinde ve yurt dışında aldıkları başarılar hem Kartallıları hem de Kartal Belediyesi olarak bizleri çok mutlu ediyor. Çocukları spora yönlendirerek, kültür ve sanat ile buluşturarak kentin geleceğini doğru şekillendiren herkese  teşekkür ediyoruz.  Çocuklarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz.” dedi. Gürer genç sporculara hitaben yaptığı konuşmada da spordaki başarının okullarında da devamını istedi. “Bol bol kitap okuyun. Belediyemizin tiyatro, sinema, müzik etkinliklerine katılın. Spor bilgi, kültür ve sanat her türlü kötü alışkanlığı öteler. Sizler geleceğimiz umudumuzsunuz. Sizlerin her alanda başarısı ülkemizin de gelişmesini sağlayacaktır. Futbol yalnız yenmek değil, sevgiyi, kardeşliği, dayanışmayı, bir arada ve birlikte hareket etmeyi de geliştirdiğinde anlamlıdır. Sizlerin başarısını alkışlıyorum ama bilin ki yalnız şampiyon olmak için değil, sağlıklı, başarılı olmak içinde spora önem verin.” dedi.

 

 

KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu da, Kartal’da spor’un çok geliştiğini bunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün verdiği desteğin çok önemli olduğunu söyledi. Süleymanoğlu, “Buradan tüm spor kulüplerimiz adına Başkanımız Altınok Öz’e teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da çocukları, gençleri spora sahalara yönlendirmeye devam edeceğiz. Sporla uğraşan gençlerin kötü alışkanlıkları da olmuyor.” dedi.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve diğer yöneticiler, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri U-13 Ligi 36. Grup şampiyonu Bulvarspor Futbol takımına tek tek madalyalarını taktı.

 

Yunus Stadı’nda maçı olan diğer takım oyuncuları da başarılı olan Bulvarsporu kutladı ve takımlar Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

📆 02 Haziran 2015 Salı 12:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR