MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”Kartal Cemevi Vakfından Annelere Özel Etkinlik”
”Kartal Cemevi Vakfından Annelere Özel Etkinlik”

“RUHUNDA ANNE ŞEFKATİ TAŞIYAN BAYANLAR BİRARAYA GELDİ”

Kartal Cemevi Vakfın’dan Anneler günü Etkinliği”

Kartal Cemevi Vakfı tarafından düzenlenen Anneler günü Etkinliği, 14 Mayıs 2018 Pazartesi saat:19:00 ‘da Kartal’da bulunan İlhanlar düğün salonda gerçekleşti..

Etkinliğe ilgi büyük oldu, İlhanlar düğün salonu Annelerle dolup taştı.

Yemek etkinliği Öznur Tektaş’ın sunumu ile başladı, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş söz alarak Tüm Annelerin anneler gününü kutladı..

Etkinliğe katılan (CHP) Genel Merkez Basın Ve Medya sorumlusu Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Hüsnü Süslü söz aldı ve şu ifadelere yer verdi; Öncelikle Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum,bildiğiniz üzere 24 Haziranda Milletvekili ve Genel Seçimler var ,Sizler geleceğimize  yön veren Aydınlık yüzlersiniz,bu anlamada sizlere çok büyük görevler düşmektedir, burada görtermiş olduğunuz coşkuyu ve eforu seçimlerde’de göstermenizi diliyorum..Sizler sarı saçlı mavi gözlü Mustafa Kemal’in hem anneleri hemde evlatlarısınız  ben tekrar tüm annelerin anneler gününü kutluyor saygılar sunuyorum dedi…
Yemek etkinliğine katılan misafirler halaylar eşliğinde gönüllerince eğlenerek, Anneler günlerini kutladılar..

Anneler günü Etkinliğine, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge 27.dönem milletvekili aday adayı Metin Ağırman, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Nurettin Sarıbal, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Basın ve Medyadan sorumlu Başkan yardımcısı Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri,Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, Kartal Cemevi Vakfı Genel sekreteri Hatice Sarıbal,Kartal Cemevi Vakfı Yönetim kurulu üyeleri, Aleviler Federasyonu Başkan Yardımcısı Kemal Berk, Altınbaşak beldesi Derneği Kadın kolları başkanı Aynur Erdogan ve yönetimi ve çok sayıda Kartallı Kadınlar katıldı..

Haber Foto;Nuray Yılmaz

 

Galeri
📆 15 Mayıs 2018 Salı 11:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR