MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal CHP Seçim öncesi toplandı
Kartal CHP Seçim öncesi toplandı

Kartal CHP İlçe teşkilatı geniş katılımlı örgüt toplantısını gerçekleştirdi.

 

CHP Kartal örgüt toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Erdal Kıskanç kürsüden Toplantıya katılmayan Belediye Başkanı Altınok Öz’ e mesaj gönderdi.

 

Örgüt toplantısına CHP’ de eski ve yeni dönemde yöneticiler katılırken, Milletvekili aday adayları da iştirak etti. Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek olan genel seçimler ile ilgili görüş ve önerilerin konuşulduğu toplantıya ilgi yoğundu.


unnamed (3)

Kıskanç “Kartal Belediyemizin yaptığı hizmetleri, taahhütlerini halkımıza anlatmak, tanıtmak bizlerin yani örgütümüzün görevidir. Belediye Başkanımız Altınok Öz ile en üst seviyede, nezaket içinde, koordineli çalışarak iktidar hedefimize yürüyeceğiz. Bu konuda şüphe içinde değilim. Kimsede olmasın. Başkan ile örgüt arasında mesafe oluşturmak isteyenler ile şahsi çıkar peşinde olanlara asla müsaade etmeyeceğim. Sayın Başkanım’dan da aynı şekilde hassasiyet bekliyorum.” dedi….

unnamed (2)
CHP Kartal örgüt toplantısında daha sonra söz alan eski CHP Kartal ilçe Başkanı Kamer Gök ise ”Hep birlikte ve kolkola yürüyeceğiz, başarılı olacağız.” dedi.

 

İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, eski ilçe Başkanı Kamer Gök’e bir plaket sunduktan sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Galeri
Etiketler:
📆 31 Ocak 2015 Cumartesi 15:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR