MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » “KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİNDEN EBUBEKİR TAŞYÜREK’E ZİYARET”
“KARTAL GAZETECİLER DERNEĞİNDEN EBUBEKİR TAŞYÜREK’E ZİYARET”

Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ,Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ebubekir Taşyürek’e yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Dernek Başkanı Selim Akdoğan,Taşyürek’i tebrik ederek yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ise,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Bugün sizlerde bizler gibi Kartal için, Kartal’ın geleceği için çaba ve gayret gösteriyorsunuz. Çalışmalarınızda bunu görüyor ve şahit oluyoruz. Kartal bizim. Dolayısıyla bu memleket için ne yapsak azdır. Çünkü biz Kartal’ın havasını birlikte soluyoruz. Sorunları çözmek için hepbirlikte bundan sonra istişarelerimiz Kartal için devam edecektir o zaman Kartal kazanacaktır ifadesine yer verdi.Taşyürek,bu vesile ile bugün Miraç Kandili sebebiyle sizlerin ve tüm Kartallıların Miraç Kandili mübarek olsun dedi.

Karşılıklı hoş sohbet eşliğinde çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu..

Ziyarete Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan’ın yanı sıra Kartal gazeteciler Derneği Başkan yardımcıları Halil Topal ve Aladdin Böke ,Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Karaca,İfakat Çakı ve Nuray Yılmaz katıldı.
Başkan Ebubekir Taşyürek’e ve yönetim kurulu üyelerine bizlere göstermiş olduğu misafirperverliği için Kartal Gazeteciler Derneği adına teşekkür eder başarılar dileriz.

Galeri
📆 10 Mart 2021 Çarşamba 20:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR