MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI
KARTAL HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Kartal’da açılan okuma yazma kursu ve Akşam Sanat Okulu kursiyerleri, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde verdikleri müzik ziyafetinin ardından gerçekleştirilen törenle sertifikalarını aldı.

 

Törene; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahtiyar Çakmak, Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir, Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş, Kartal Cemevi dedesi Mustafa Düzgün, çok sayıda kursiyer ve aileleri katıldı.

 

Törende, okuma yazmayı yeni öğrenen her yaştan vatandaş, kendi duygu ve düşüncelerini dile getiren yazılar okudu. Programda Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve Kartal ilçe protokolü, kursiyerlere sertifikalarını dağıttı.

 

Serfitika töreninde konuşma yapan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, “Kadının emeği, eğitimi, okur yazarlığı çok önemli. Kadın ne kadar eğitimli ve bilgili olursa, sadece ülkemiz değil tüm dünya güzelleşir. Sizlerin elinin değdiği yerde güller açar. Sizler daha fazla hayatın içinde yer aldığınız sürece ülkemizin yüzü hep gülecektir. Kartal Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Bu mezuniyet töreninde olduğum için çok duygulandım ve mutluyum” dedi.

 

Sertifika töreninin ardından Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediye Başkan Yardımcı Gökhan Yüksel’e, halk eğitim merkezilerinde öğrenciler tarafından işlenmiş bir çini tabak hediye etti.

 

Gündüz gerçekleştirilen törenin ardından akşam da Akşam Sanat Okulu kursiyerleri, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde verdikleri müzik ziyafetinin ardından sertifikalarını aldı. Gitar grubunun dinletisinin ardından, Cemevi öğrencisi Kaan Özgenç’in söylediği Mahsuni Şerif türküleri, Hakkı Şimşek ve bağlama grubu, ney grubu ve Aydın Ağırcan Türk Halk Müziği Korosunun konseriyle şölen sona erdi. Şölenin ardından sertifikaları öğrencilere takdim edildi.

 

 

Galeri
📆 11 Nisan 2017 Salı 18:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR