MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Tak Kondu Projesi Vatandaşların Fikrine Başvuracak
Kartal Tak Kondu Projesi Vatandaşların Fikrine Başvuracak

Kartal Belediyesi’nin desteğiyle yapımına başlanan Kartal TAK Kondu projesi, ilçede bulunan mahalleleri gezerek, vatandaşların mahallelerine yapılmasını istedikleri projeler hakkında fikirlerini alacak.

 
Kartal Belediyesi’nin desteklediği Tasarım Araştırma Katılım (TAK) Kondu projesi, Kartal Meydanı’nda vatandaşların da katılımıyla yapılmaya başlandı. Projenin tamamlanması için başlatılan çalışmalara Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı.

 
“DEĞİŞİK FİKRİ OLAN İNSANLARLA BULUŞMAYI HEDEFLEDİK”
Proje kapsamında farklı fikirleri bulunan vatandaşların düşüncelerine başvurulacağını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bu TAK Kondu projelerimizi mahallelere koyacağız. Kartal’ın düşünen, bizlere katkısı olabilecek, bizlerle birlikte yürüyebilecek değişik fikri olan insanlarla buluşmayı hedefledik, gençlerle buluşmayı hedefledik. Bir yerde Kartal Belediyesi’nin AR-GE’sini oluşturmaya çalışıyoruz. Ne yapalım diye düşünüyorduk. Bunu demir konteynerdan yapmayı düşünüyorduk ama bu yapı sistemi bize uygun geldi. Bugün de halkımızla birlikte yapılışını gösteriyoruz. Burada düşünen gençler birleşiyorlar ve Kartal’ın geleceğini birlikte planlıyorlar” şeklinde konuştu.

 
MAHALLE SAKİNLERİNİN FİKİRLERİ ALINACAK
İki gün sürecek çalışmalar sonucunda bitirilmesi planlanan Kartal TAK Kondu, yapım aşamasının ardından bölge sakinlerini ağırlamaya başlayacak. Proje kapsamında ilçedeki mahalleleri tek tek dolaşacak prefabrik TAK Kondu, ilçe sakinlerinin mahalleri hakkında yapılmasını istedikleri projeler hakkında yetkililerle fikir alışverişinde bulunulması sağlanacak.

📆 25 Haziran 2015 Perşembe 10:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR