MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL TOPSELVİ’DE YILSONU SERGİSİ AÇILDI
KARTAL TOPSELVİ’DE YILSONU SERGİSİ AÇILDI
Kartal Belediyesi ve Kartal Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen meslek edindirme kursları yıl sonu sergisi açılışı, Topselvi Halk Kütüphanesi Sergi Salonu’nunda gerçekleştirildi.
Kartal Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu sergisine Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Milli Eğitim Şube Müdürü Nurullah Sakin Güzel, Bahtiyar Çakmak,  Kartal Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Günaydın, Metin Baş, Nilüfer Özkan, Halk eğitim kursu hocası Elmas Karataş Ünlü, Topselvi Mahalle Muhtarı Ramazan Keklik, Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri katıldı.

Kursiyerlerin eserlerinden oluşan yılsonu sergisi Topselvi Halk Kütüphanesi Sergi Salonu’nun da açıldı. Serginin açılışını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal İlçe Halk Eğitim ve Kartal Milli Eğitimden katılan yetkililer gerçekleştirdi. Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin sanatseverlerin beğenisine sunulduğu sergi büyük beğeni topladı.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, kursiyerleri sürekli olarak ziyaret ettiklerini belirterek, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kursiyerlere Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde yapılan çalışmalardan söz eden Gürer konuşmasında, “Kültürümüz, gelenek ve göreneklerimiz çok önemlidir.

Kartal Anadolu’nun tüm güzelliklerini içinde saklayan geniş bir yelpazeye sahip. Kültürümüzün ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkaran kadınlarımızdır. Kadınlarımızın el emeği ve göz nuru ürünleri sergileniyor. Emeği geçen kurs hocaları, öğretmen ve tüm kursiyerlere teşekkür ediyor bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Kartal Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açtığımız kurslarda başarı ile mezun olan kursiyerlerimizin emeklerine sağlık.” dedi.  Ayrıca kursiyerlerin yaptıkları birbirinden lezzetli ev yapımı ürünlerde misafirlere ikram edildi.

📆 11 Haziran 2015 Perşembe 10:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR