MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KARTAL VE HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM
KARTAL VE HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

 

CHP Kartal belediye Meclis Üyesi aday adaylarından Ayhan Alkan’ı tanıtalım istedik bu sayımızda size.

Kendisi ile kısa bir söyleşi yaptık ve neden siyasete girmek istediğini de sorduk. Kendisi bize şu açıklamalarda bulundu.

” Merhaba ,öncelikle bana böyle bir fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Adım, Ayhan Alkan.13.01.1970 Almanya doğumluyum.Almanya’da hemşire olarak öğrenim gördükten sonra,stajımı da Almaya’da tamamladıktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yaptık ve kalan öğrenim hayatımı Ticaret Meslek Lisesinde tamamladım.
1989 yılında Rahmetli Mehmet Ali Büklü dönemimde Kartal Belediyesinde işe başladım. 18 yaşındaydım,Belediye’de çalıştığım dönemler zarfında hemen hemen her biriminde görev yaptığımdan çoğu işin işleyişine hakimim.
Oğlumun rahatsızlığından dolayı çalışma hayatıma bir süre ara vermek zorunda kaldım. Engelli bir oğul annesiyim ve onun ameliyatlarından dolayı bir süre çalışamadım. 2009 yılında tekrar Belediyedeki işime geri dönüş yaptım ve Sosyal işlere bağlı engelliler koordinatör yardımcısı olarak emekli oldum.
Belediye’de çalıştığım dönemde 6463 engelli vatandaşımıza hizmet verdik.Engelli ailelerin bir çoğunun evlerine kadar girip,ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oldum.
Belediyede çalıştığım dönemde bir çok projeye imza attım, diğer birimlerinde engelliler le ilgili etkinlik ve projelerinde yardımcı oldum.
Meclis üyesi olmaya karar verip aday adaylık başvurumu yaptım. Nasip olursa eğer,Meclis de görev aldığım günden itibaren sadece engelli vatandaşlarımızın sorunları ile değil, tüm Kartal halkının sorunları ile ilgilenip hizmetlerimi bu yönde sürdüreceğim.
Kendime inancım ve güvenim tam,emekli olduktan sonra Kartal CHP engelliler madde bağımlıları ve sağlık komisyonu Başkanlığı yapmaktayım.
Cumhuriyet Halk Partimizin çatısı altında severek yaptığım görevimi sürdürmekteyim. Vatandaşlarımıza gerek hastane hizmetleri,gerekse hakları  konusunda  danışmanlık vermeye devam ediyorum.
Kartal Belediyemizin uyguladığı evde sağlık hizmeti,kuaför hizmeti de benim projemdir. Meclis üyesi seçilir ve görev alırsam onlar için aklımda olan henüz yapamadığım projelerimi gerçekleştireceğim. Kartal ve Kartal halkı için hizmet etmeye devam edeceğim.
Sıkıntılarına ortak olup, çözüm noktasında katkı sunacağım….

 

Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz.
Nuray Yılmaz

📆 11 Kasım 2018 Pazar 16:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR