MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel » “KARTAL’A YAKIŞAN SOSYAL TESİS”
“KARTAL’A YAKIŞAN SOSYAL TESİS”

“İSTANBULLU’LARIN YENİ UĞRAK YERİ YAKACIK HAVUZLU PARK YEPYENİ KONSEPTİYLE SİZLERİ BEKLİYOR”

“YEPYENİ KONSEPTİ İLE YAKACIK HAVUZLU PARK”

Kartal Belediyesinin İstanbul’un balkonu olan Yakacık Çarşı Mahallesi’nde projelendirdiği Bayram Demirkol Havuzlu Park, görselliği ve içerisinde barındırdığı imkânlarla vatandaşların yeni uğrak mekânı oldu.

Kartal’ın en büyük parkı olan ve içinde piknik, sergi, konser, seyir alanları, sülün yaşam alanı ve gezinti yolları bulunan havuzlu Park, yaz aylarında vatandaşların akınına uğruyor.

“TERAS BALKON VE BAHÇE YENİDEN DÜZENLENDİ “

‘Teras, Balkon ve Bahçe’Kartal belediyesi tarafından yeniden düzenlendi yeni konseptiyle tasarlanan Yakacık Havuzlu Park’ın içinde, İspanya’da Art Nouveau akımının öncüsü ünlü Katalan mimarı Antoni Plàcid Guillem Gaudí’nin mozaikli havuzundan esinlenilerek yapılmış olan bir havuz yer alıyor.


Ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapılan park; içinde yetiştirilen sıhhi bitkiler, yenilebilir bitkiler ve kokulu bitkilerle konuklarına eşsiz bir huzur ortamı sunuyor.

“CEP YAKMAYAN FİYATLARLA SABAH KAHVALTI VE ÖĞLE YEMEĞİ HİZMETİ”

Havuzlu parkın Teras Balkonunda eşsiz doğa manzarası eşliğinde ailenizle birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz sosyal tesis olarak tasarlanmış ve hizmete hazır hale getirilmiş.


Yepyeni konsepti ile sabah kahvaltı öğle ve akşam yemeği olmak üzere günün ger saatinde Kartall’lı vatandaşlara hizmet veriyor .
Tesisin özellikle dikkat çeken ve önemli uygulamalarından biride fiyatlarının hercebe uygun olması vatandaşlarında yüzünü güldürüyor .
Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel olmak üzere, Kartal Belediyesi Kartansaş Aş.Genel müdürü Düzgün Çapar ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz .
Havuzlu parkı herkese tavsiye ediyoruz.

HABER FOTO :NURAY YILMAZGaleri

📆 22 Temmuz 2020 Çarşamba 16:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR