MENÜ ☰
ARTDUŞ
📆 21.04.2025 12:08:31
Nisan 2025
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Sağlık, Toplum » Kartal’a Yeni Sağlık Tesisi Geliyor
Kartal’a Yeni Sağlık Tesisi Geliyor

Kartal Belediyesi’nin Sağlık Müdürlüğü ve poliklinik hizmetlerinin yürütüleceği ‘Sağlık İşleri Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Poliklinik Hizmetleri Merkezi’nin açılmasına sayılı günler kaldı. Başkomutan Caddesi üzerinde yer alan yeni poliklinik tesisinin inşaatının büyük bölümü bitirildi ve tefrişat ile donanımlarının tamamlanmasına başlandı.

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün kiralık binadaki mevcut hizmet noktasından taşınacağı yeni sağlık tesisinde daha önce yapılamayan MR görüntüleme, röntgen, USG (ultrason) gibi görüntüleme hizmetlerinin yanı sıra; müşahede alanı ve daha donanımlı laboratuvar bulunuyor.

Mevcut müdürlük binasına 500 metre uzaklıkta olan yeni bina, Kartal Belediyesi’nin öz kaynakları ile kentsel dönüşüm alanında inşa edildi.

Kartallılar’a daha iyi ve kapsamlı hizmet sunmak amacıyla hazırlanan ‘Sağlık İşleri Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Poliklinik Hizmetleri Merkezi’nde bebek bakım odası yer alıyor.

Yaşlı ve engelli vatandaşların erişiminin çok kolay olduğu yeni polikliniğin içinde Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve idari bölümleri de yer alıyor.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından yaklaşık 1 ay içinde açılması planlanan poliklinik binasında, ilk basamak sağlık hizmetleri yürütülerek hem bölge halkının ihtiyaçları karşılanacak, hem de çevredeki kamu hastanelerin yükü azaltılmış olacak.

📆 27 Mart 2024 Çarşamba 10:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR