MENÜ ☰
ARTDUŞ
Şubat 2026
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, KAYMAKAMLIK, Manşet, Toplum » Kartal’da, 18 Mart Çanakkale Zaferi Anısına Anlamlı Etkinlik
Kartal’da, 18 Mart Çanakkale Zaferi Anısına Anlamlı Etkinlik

Kartal’da, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106. yıl dönümünde, şehitleri yâd etmek adına, Aydos Ormanı’na 500 fidan dikildi.

Kartal Kaymakamlığı ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Garnizon Komutanı İbrahim Rıza Adanır’a vekaleten Albay Serkan Carlıoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı Adem Uçar ile çok sayıda şehit ailesi ve yakını katıldı.

Etkinlikte, Kaymakam Abdullah Demir, Albay Serkan Carlıoğlu ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, şehit aileleriyle beraber fidan dikti.

Kartal Kaymakam’ı Abdullah Demir;

Vatan Toprağına Emanet Ettiğimiz Yiğit Fidanlarımız,Aziz Şehitlerimiz adına 18 Mart Şehitler Günü’nde şehit ailelerimiz ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdik. Tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun dedi….

Galeri
📆 19 Mart 2021 Cuma 15:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR