MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DA 23 NİSAN ÇOŞKUSU
KARTAL’DA 23 NİSAN ÇOŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıl dönümü yurdun her köşesinde olduğu gibi Kartal’da da coşku ile kutlandı.

 

 

Kartal Meydanında bulunan Atatürk Heykeli önünde gerçekleştirilen törene Kartal Belediye Başkan yardımcıları Gülcemal Fidan, MustafaFehmi Okay,Gökhan Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Garnizon Komutanı Dnz. P. Alb. Enver Ünal, CHP Parti Meclisi üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Kartal CHP İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Vatan Partisi İlçe Başkanı Av. Perihan Tekin, ADD Kartal şube Başkanı Gürsel Öğüt,Bulgaristan Sıtova Belediyesi başkan yardımcısı Moria Ilıeva, Belediye birim müdürleri, Meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Tören çelenk konulma merasiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi.


Tören sonunda CHP Kartal İlçe Başkan’ı Erdal Kıskanç Bir konuşma yaptı.

 

Kıskanç konuşmasında şunlara değindi;
”Degerli Basın emekçileri saygıdeğer Halkımız 23 Nisan Milletimizin azim ve kararlılık ile egemenliğini eline aldığı gündür.
23 Nisan Ülkemizin karanlıktan çıktığı, işgal ve tutsaklık zincirini kırdıüı,kendi geleceğini,kendisinin yazmaya başladığı gündür.
23 Nisan Milletimizin egemenliğe sahip oldukça özgür ve bağımsız yaşayacağının habercisi,birlik ve bütünlüğümüzün teminatı,çocuklarımızın geleceğininde sigortasıdır.
23 Nisan egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.
dedi ve sözlerini noktaladı.

Etkinlikler sabah saatlerinde gerçekleştirilen çelenk koyma töreninin ardından Kartal Belediyesi Kreş müdürlüklerinin düzenlemiş olduğu ve saat 11.00’de Neyzen Teyfik meydanından başlayan ve Kartal meydanında son bulan yürüyüş konvoyunun katıldığı törenle devam etti.
Kartal meydanına kurulan sahmede minikler hünerlerini gösterdiler. Andımızı okuyarak başlayan tören çeşitli gösterilerle devam etti.

Galeri
📆 23 Nisan 2017 Pazar 15:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR