MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DA ÇEVRE DUYARLILIĞI ARTIYOR
KARTAL’DA ÇEVRE DUYARLILIĞI ARTIYOR

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde çevre bilincini arttırmaya yönelik çalışmalara devam ediyor. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Kartal’ın mahallelerinde çevre duyarlılığını arttırmak ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir çalışma başlattı.

 

Kartal Belediyesi, küresel ısınma kaynaklı iklim değişikliklerinin yaşandığı ve enerji kaynaklarının tükenmeye başladığı günümüzde çevre kirliliğinin, bireyler, toplum, kent ve ülke üzerinde yarattığı olumsuzluklara dikkat çekmek amacıyla mahallelerde yeni bir çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde mahallelerde siteleri ziyaret ederek vatandaşlara bilgi veriyor.

 

İlk olarak Atalar Mahallesi’nde yer alan sitelerde yönetici ve site sakinlerini ziyaret eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevlileri, Kartal Belediyesi’nin çevreci projelerini anlattı, vatandaşların sorularını yanıtladı. Kartal Belediyesi, çevreye yönelik bilgilendirme ziyaretlerini, önümüzdeki günlerde Kartal’ın tüm mahallelerinde gerçekleştirecek.

 

“Kartal’da Temiz Bir Çevre için Daha Birçok İlke İmza Atacağız”

 

Kartal Belediyesinin çevreyi korumaya yönelik çalışmalarını değerlendiren Başkan Op. Dr. Altınok Öz, yaşamı sürdürülebilir kılmak adına yerel yönetimlere büyük pay düştüğüne bir kez daha dikkat çekti. Başkan Altınok Öz, “ Yerel yönetim olarak önceliğimiz çevre konulu çalışmalardır. Özellikle geri dönüşüm zincirine her gün daha fazla vatandaşımızı dahil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ayağına giderek bilgilendirme yapıyor, projelerimizi anlatıyoruz. Bu çalışmalarımız, zaman içinde sonuç veriyor. İlçemizde çevre duyarlılığı giderek artıyor. Çevre koruma ve sürdürülebilir enerji konusunda birçok projeyi hayata geçirmiş örnek bir belediyeyiz. Hizmet verdiğimiz akıllı binamızla, çevre bilinicini yükseltmeye önce kendimizden başladık. Önümüzdeki günlerde, Kartal’da daha temiz bir çevre, daha temiz bir havaya kavuşmak ve çocuklarımıza daha temiz bir kent bırakmak için diğer kentlere örnek teşkil edecek birçok ilke imza atacağız” dedi.

📆 21 Kasım 2014 Cuma 12:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR