MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Kartal’da Hamsi Etkinliği
Kartal’da Hamsi Etkinliği

Kartal’da bu yıl 6.sı düzenlenen Hamsi etlinliği vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Etkinliğe katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “Karadeniz’in bir simgesi olduğu için hamsi bir gösterge. Önemli olan Karadeniz kültürünü Kartal’da diğer yöreden gelenlerle buluşturmak” dedi.


Kartal, bugün 6. Geleneksel Hamsi Etkinliğine ev sahipliği yaptı. Eski Kartalspor Stadında gerçekleşen etkinliğe çok sayıda vatandaş katılırken,etkinlikte tonlarca hamsi dağıtıldı.

Vatandaşlar daha hamsiler servis edilmeye başlamadan sıraya geçerek metrelerce kuyruk oluşturdu.


Hamsi etkinliğine katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, vatandaşlarla sohbet ederek onlarla fotoğraf çektirdi. Stantları dolaşan Başkan Öz, hamsi servisinin yapılacağı noktaya geçerek hazırlık yapan görevlileri ziyaret etti. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Öz, ”Bu hamsi festivali Karadeniz kültürünün Kartal’daki insanlarla buluşması. Bu yıl altıncısı düzenleniyor. Dolayısı ile artık insanlar da bunu benimsedi. Geleneksel hale geldi bu yıl diğer yıllara göre farkı heryıl Kartal Meydanında düzenlediğimiz Etkinlik bu yıl Kartalspor Stadında gerçekleşmesi ikinci bir olay ise,İlçemizde yaşanılan elim kaza sonucu yaşamını yitiren 21 vatandaşımız oldu o yüzden Konserlerimizi iptal ettik o yüzden Festival değil etkinlik olarak düzenledik dedi.
Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz ‘ün yanısıra ,CHP Kartal ilçe sekreteri Süleyman ülger, CHP Kartal ilce Baskan Yardımcılarından Nebahat Yeleser,Özgür Öğüt,Mert Polat,İsmet Ak,Özer Aydın ,CHP Kartal belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel,Kartal belediye başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan ,Cengiz Türkmen İYİ Parti Kartal ilce Başkanı Bünyamin Balta ,İyi parti Ilçe Başakan yardımcısı Mukadder Gürcan,Atatürkçü Düşünce Dernegi Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan ,Dp Kartal belediye Başkan adayı Adnan Sancak ,Kartal Belediyesi birim müdürleri katıldı

Galeri
📆 17 Şubat 2019 Pazar 18:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR