MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’da İYİ iftar
Kartal’da İYİ iftar

İYİ Parti kartal ilçe Başkanlığı Kartal’da muhteşem bir iftara imza attı. Kartal Belediyesi etkinlik çadırında verilen iftara katılım oldukça fazla oldu.

İlçe Başkan’ı Bünyamin Balta ve Yönetiminin hazır olduğu iftarda aşırı kalabalıktan konuklar oturacak yer bulma konusunda sıkıntı yaşadı.Yer sorununa anında müdahale edilmesiyle ayakta kalan konuklarada servis açıldı.

 

Son günlerde İYİ partiye artan ilgi bu iftarda da kendini gösterdi. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftara yaklaşan 24 Haziran seçimlerine ittifak yaparak birlikte girecekleri Partilerin temsilcileri de katılarak destek verdi.

KARTAL İYİLİK HAREKETİNİ SEVDİ

İftarda bir konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yıldırım Ateş katılan konuklara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Başta Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok ö olmak üzere katılarak iftarımıza destek verern tüm konuklarımıza teşekkür ederim. Müstakbel Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener hanımefendinin başlatmış olduğu hareketle yola çıktık.Kısa zamanda Türkiyenın dört bir yanından bu harekete inanarak bilere katılanların sayısı milyonları aştı.

Buradan Kartal halklına özellikle teşekkür etmek istiyorum, bugün  burada böylesine birkalabıkla toplanabiliyorsak bu onların bizlere verdiği destek neticesindedir ve bu gecenin onur konuğu onlardır.

Kartal iyilik hareketini çok sevdi ve bizlerde onları çok seviyoruz hep beraber el birliği ile, kader birliği ile Ülkemizi daha aydınlık günlere taşıyacağız dedi.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ADAYLARI TAM DESTEK VERDİ

İftara katılan konuklar arasında İYİ Parti Milletvekili adaylarıda vardı. Fuat Onbaşı,Tuğba Alaylı,Yavuz Ağıralioğlu,Meral Alemdar,Emine Küçükali,Neslihan Seven,Arif Tevetoğlu,Dursun Çolak,Barış Tavlaoğlu partilerine destek vermek adına iftar’da haır bulundular.

Konuklar arasında sadece İYİ partili konuklar yoktu, Kartal Belediye Başkan’ı Op.Dr.Altınok Öz,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel,İYİ Parti1. Bölge Başkanı Hayrullah Savaş,Kartal Cemevi Vakfı Başkan’ı Selami Sarıtaş,CHP eski MYK üyesi Doc.Dr.Hüsnü Süslü,Kartal Demokratlar Birliği Başkan’ı Sedat Özkan ve yönetimi,Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Fehim Ayan ve yönetimi,Kartal Gönüllüleri adına Başkan Hülya Çimenkoyun ve yönetimi,CHP Kartal İlçe Başkanlığı yöneticileri ve CHP Kadın Kolları Başkanlığı yönetimi,Kartal’ın Mahalle Muhtarları,Elazığlılar Dayanışma Derneği Başkan’ı Ömer İçmeli,Balkanlar Dayanışma Derneği Başkan’ı Olcay Özgön,İyi Parti Pendik İlçe Başkan’ı Gökhan Günday, İyi Parti Tuzla İlçe Başkan’ı Recep Karaot, İyi Parti Sultanbeyli İlçe Bsşkan’ı ,İyi Parti Ataşehir İlçe Başkan’ı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkan’ı Bünyamin Balta ve yönetimi İftar organizasyonunda konukları ile tek tek ilgilendiler.

 

 

Galeri
📆 29 Mayıs 2018 Salı 15:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR