MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’da minibüsçü dehşeti
Kartal’da minibüsçü dehşeti

Kartal’da minibüsçü dehşeti: 7 yaralı

 

Kartal’da bir minibüs sürücüsü, yol için tartıştığı iki kişinin üzerine yolcu dolu aracını sürerek dehşet saçtı. İki kişiyi ezen sürücü bariyerlere çarparak dururken, kazada 7 kişi yaralandı.

 

 

Olay, Kartal Üsküdar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, seyir halindeki 34 M 2523 plakalı yolcu minibüsü başka özel bir araç sürücüsü yol için verme konusunda tartıştı. Yol kenarında duran iki aracın sürücüsü kavga etmeye başladı. Darp edilen yolcu minibüs sürücüsü aracına binerek içerisindeki yolculara aldırmadan aracını kendini darp eden iki kişinin üzerine sürdü. Kavga ettiği iki kişiye çarptıktan sonra kaldırıma çıkan minibüs bariyerlere çarparak durabildi. Bu sırada minibüste bulunan yolculardan 5’i yaralandı.

 

Dehşet saçan sürücü olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra polise teslim oldu. Minibüste kazada yaralanan yolcular ile birlikte toplam yedi kişi çeşitli hastanelere sevk edildi.

 

Görgü şahidi Ahmet Tekin, “Yolcu minibüsünün sürücüsü diğer araçla tartışıyordu. Burada durup kavga ettiler. Daha sonra minibüs sürücüsü aracına binerek kaldırımdakileri ezdi” dedi.

 

Minibüslere kamera takılacak
Kartal Kamyon Kamyonet Minibüs Şoförler Odası Başkan Vekili Ali Osman Boran, şoför esnafı olarak kaliteli hizmet vermek durumunda olduklarına işarete ederek “Biz ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz. Bu yüzden insanlara düzgün ve kaliteli bir hizmet sunmamız gerekir. Kamera sistemine geçiyoruz. 30 Haziran’da tüm araçlarda kamere olacak. Şoförün her hareketi kayıt altında olacak. Bu kayıtlar UKOME’de (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) de bizde de olacak. Bu kameralar sayesinde yapılan bazı yanlış davranışlarda azalma olmasını bekliyoruz” dedi. Boran, bazı yan hatlarda kameraların takılmaya başlandığını kendilerine bağlı 900’e yakın minibüsün tamamına kamera takılmış olacağını kaydetti.

📆 05 Haziran 2015 Cuma 11:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR