MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’da “Zaferin Adı Türkiye” Yürüyüşü Gerçekleştirildi
Kartal’da “Zaferin Adı Türkiye” Yürüyüşü Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma programı kapsamında, Kartal’da “Zaferin Adı Türkiye” yürüyüşü düzenlendi.

Kartal Kaymakamlığı tarafından organize edilen programa AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı ve MHP Kartal İlçe Başkanlığı da katılarak destek verdi.

Yürüyüşte; İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı,Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Haydar Göksoy, Ak Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Azize Salihvatandaş, Gençlik Kolları Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu da yer aldı.

Yürüyüşün ardından düzenlenen programda konuşan Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, 15 Temmuz’da gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminin, yüce Türk milletinin devletine sahip çıkmasıyla engellendiğini ifade etti.

Çakıcı konuşmasında, “Allah milletimize bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. Yüce devletimiz payidar olsun,” dedi.

Şehitlerin aziz hatırasını yaşatmak, 15 Temmuz destanını unutmamak ve unutturmamak konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Çakıcı, sözlerini bu kararlılıkla noktaladı.

Program, Kuran Tilavetinin ardından şiir dinletileri ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.

Galeri
📆 16 Temmuz 2025 Çarşamba 10:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR