MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DAN CİZREYE EĞİTİM KÖPRÜSÜ
KARTAL’DAN CİZREYE EĞİTİM KÖPRÜSÜ

Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu Şırnak’ın Cizre ilçesindeki köy okuluna kütüphane desteği sundu.


Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul İl Başkanı Aydın Kayan’ın destekleri ile Cizre ye bağlı İnci Köyde bulunan bir köy okuluna kütüphane yaptırıldı.


Yaptırılan bu kütüphaneye 1500 adet kitap toplandı ve okula teslim edildi. Ayrıca köy çocuklarına LC Wakiki mağazalarının desteğiyle ayakkabı ,mont ve giysi yardımın da bulunuldu.

Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul İl Kadın Kadın Kolları Başkanı Nuray Yılmaz, Suriye sınırındaki İnci Köyündeki okul için kampanya başlattıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Sosyal medya aracılığa ile bu okulumuza ulaştık.
Kampanyamıza çok geniş bir katılım oldu. Toplanan kitaplarımızı bizde Cizre’deki okulumuza getirerek teslim ettik. Çocuklarımız ile beraber kitaplarımızı raflara yerleştirdik. Kampanya da emeği geçen Kartal Belediyesine, Kartal’lı hemşehrilerimize, Kartalın değerli mahalle muhtarlarına, yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve herkese çok teşekkür ediyorum.”

Kitapları raflara yerleştiren öğrencileri ise kitaba kavuşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul İl Kadın Kolları Başkan’ı Nuray Yılmaz ayrıca Cizre Milli Eğitim Müdürü Şahan İlke’yi makamında ziyaret ederek kampanya ve kitap bağışı hakkında bilgiler verdi.


Nuray Yılmaz, Cizre Milli Eğitim Müdürü Sayın Şahan İke’yi makamında ziyaret ettik..


Kendiside Cizre’li olan ve Cizre’nin sokaklarında büyüyen Şahan İke memleketinde Eğitim alanında görev yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi..


Şahan İke ,Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu olarak İNCİ Köyüne Kurulan Kütüphane ile ilgili Federasyonu Genel Başkan’ı Tahsin Koç’a , İstanbul İl Başkanı Aydın Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti..

Kendisine bizleri samimi ve içten karşılaması misafirperverliği için Federasyonumuz adına teşekkür ediyor başarılar diliyorum..dedi.

Galeri
📆 10 Aralık 2020 Perşembe 19:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR