MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » “KARTAL’I, ENGELLİ DOSTU BİR İLÇE YAPACAĞIZ”
“KARTAL’I, ENGELLİ DOSTU BİR İLÇE YAPACAĞIZ”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Engelli Aileleri ile Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Fatma Filiz Tomar, dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Gökhan Yüksel, ziyareti sırasında engelli vatandaşların atık malzemelerden ürettikleri el emeği ürünleri de inceledi.

Derneğin Kartal Atalar Mahallesi’ndeki merkezinde gerçekleşen ziyarette Başkan Gökhan Yüksel, engellilerin günlük hayatta yaşadıkları sorunları ilk ağızdan dinledi. Engelli vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ifade eden Başkan Gökhan Yüksel, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ile engellilerimizin sorunlarına çözümler üreterek onların yanında olacağız. Engellilerimizin başkalarına gereksinim duymadan yaşamlarını sürdürmeleri bizim en önemli önceliğimizdir.” dedi.

“Engelli Rehabilitasyon Merkezimize Hayat Vereceğiz”

Engelli vatandaşlar için vadettikleri projelere en kısa zamanda hayat vereceklerini ifade eden Başkan Gökhan Yüksel, “Atalar’da Kartal Engelli Rehabilitasyon Merkezimize hayat vereceğiz. Merkezimizde gündüz bakımevi, görme engelliler kütüphanesi, işitme ve fiziksel engelliler için eğitim sınıfları, engelli eğitim mutfağı, bilgisayar sınıfı, spor salonu ve engellilerimizin çoğu ihtiyacını karşılayacak birçok birim yer alacak. Kartal’ı; engelli dostu bir ilçe yapabilmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi. 

Ziyaretin sonunda Başkan Gökhan Yüksel, engelli vatandaşların üretimlerine katkı sağlamak amacıyla merkeze, dikiş makinesi hediye etti….

📆 17 Mayıs 2019 Cuma 21:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR