MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’lı çocuk yazardan anlamlı destek
Kartal’lı çocuk yazardan anlamlı destek

KARTALLI ÇOCUK YAZARDAN “7’DEN 70’E ATIĞINI GETİR, KİTABINI GÖTÜR” KAMPANYASINA DESTEK

 

 

Kartal Belediyesi’nin, ilçede başlattığı başlattığı, “7’den 70’e Atığını Getir, Kitabını Götür” projesi, her geçen gün büyük ilgi görüyor. Çevre bilincini ve duyarlılığını artırıp, okumayı özendiren proje kapsamında Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne atıklarını getiren vatandaşlar kitaplarını teslim alıyor.

Kartallı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören projeye Türkiye’nin 10 yaşındaki Kartallı çocuk yazarından da destek geldi. Kıraç Okulları öğrencisi olan Kartallı yazar Sıla Yurtseven, kendisinin kaleme aldığı “İhanet” isimli kitaptan Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne 1 düzine hediye etti.

Okuma bilincinin gençlere yerleşmesi ve çevre bilincinin oluşması için yapılan projeye destek veren Kartallı çocuk yazar Sıla Yurtseven, “Hem çevreye gösterdiğiniz duyarlılığınız, hem de kitap okuma alışkanlığına vesile olduğunuz için başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Bu rafta Kartallı çevrecilerle kitabımı buluşturacağım için çok mutluyum. Kitapseverlere ve kampanyanıza destek olanlara ben de internet sitem aracılığımla kitap hediye etmek isterim. Web adresim http://slayurtseven.wix.com/sila” dedi.

unnamed (1)

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars da Kartallı yazar Sıla Yurtseven’e göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür ederek, yeni kitaplarını kaleme alması için çevre dostu kalem, defter ve doğa dostu kitap ayıracı hediye etti.

 

7’DEN 70’E ATIĞINI GETİR, KİTABINI GÖTÜR PROJESİ

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne 7 adet plastik şişe, 7 adet cam şişe, 7 adet pil, 7 adet gazete, 7 adet metal içecek kutusu, 1 adet ömrünü tamamlamış lastik (araba ya da bisiklet lastiği), bir şişe atık yağ ( miktar gözetmeksizin), bir adet elektronik atık ( miktar ve büyüklük gözetmeksizin) getiren vatandaşlara bir adet kitap hediye ediliyor.

Galeri
📆 17 Temmuz 2014 Perşembe 10:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR