MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartallı Öğrencilerden Aydos Ormanı’nda Temizlik Seferberliği
Kartallı Öğrencilerden Aydos Ormanı’nda Temizlik Seferberliği

Kartal Belediyesi, çevre bilincine dikkat çekmek ve çevreye duyarlı bireylerin yetiştirilmesi amacıyla Çevre Haftası kapsamında bir etkinlik düzenledi.  

Kartal Belediyesi ve Nesibe Aydın Okulları iş birliği ile Çevre Haftası kapsamında Aydos Ormanı’nda bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Nesibe Aydın Okulu Ortaokul öğrencileri, Kartal Belediyesi ekipleriyle birlikte Aydos Ormanı’nda adeta bir temizlik seferberliği yaptı.

Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenciler doğaya sahip çıkmanın önemini bir kez daha gösterdi. Çevre bilincini küçük yaşlardan itibaren kazandırmayı hedefleyen temizlik çalışmasına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars da katılarak öğrencilere eşlik etti. Kars, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın doğaya karşı duyarlılığı bizlere umut veriyor. Bu tür etkinliklerle çevre bilincini pekiştiriyoruz. Katkı sağlayan tüm öğrencilere ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Aydos Ormanı’nda gerçekleştirilen temizlik çalışması boyunca öğrenciler ellerinde eldiven ve çöp poşetleriyle doğayı kirleten atıkları toplarken, doğanın korunmasının önemine dikkat çeken dövizler taşıdı.

📆 30 Mayıs 2025 Cuma 10:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR