MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’lı öğrencilerden geleceğe yönelik çevreci bir adım
Kartal’lı öğrencilerden geleceğe yönelik çevreci bir adım

KARTALLI ÖĞRENCİLERDEN GELECEĞE YÖNELİK ÇEVRECİ BİR ADIM:

“KARBON SALINIMINI AZALT, GELECEĞE EL UZAT”

 

KARTAL’DA ÇEVRECİ BİR NESİL YETİŞİYOR

Kartal Belediyesi ve Özel Kıraç Eğitim Kurumları, “Karbon salınımını azalt, geleceğe el uzat” projesi kapsamında Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında bir sergi düzenledi. Özel Kıraç Eğitim Kurumları (Anaokul-İlkokul-Ortaokul-Lise) öğrencilerinin yaptıkları sergide ömrünü tamamlamış lastikler, jantlar, saat, ayna, oturma koltuğu gibi bir takım dekorasyon malzemeleri ve çeşitli hayvan figürleri sergilendi.

Çevreye ve doğaya duyarlılığı bir ilke sayan Kartal Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün Özel Kıraç Eğitim Kurumları ile ortaklaşa düzenlendiği serginin açılışına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, Özel Kıraç Eğitim Kurumları Okul Müdürü Sibel Günar, Müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Dünyadaki karbon salınımına dikkat çekmek, araç kullanımının azaltılmak ve karbon salınımının azaltılmasına yönelik mesajlar veren öğrenciler, çevreye duyarlılıklarını bir kez daha göstermiş oldular.

Serginin açılışını yapan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, doğaya ve çevreye duyarlı böyle güzel bir çalışma başlattıkları için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına öğretmen ve öğrencileri kutlayarak, başarılar diledi.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars da öğrencilere Kartal Belediyesi’nin hediyesi olarak doğa dostu karaçam tohumlu kalemler hediye etti.

📆 29 Nisan 2014 Salı 10:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR