MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTALLI SANATÇILAR NAZIM HİKMETİ DOĞUM GÜNÜNDE ANDI.
KARTALLI SANATÇILAR NAZIM HİKMETİ DOĞUM GÜNÜNDE ANDI.

Nazım Hikmet Doğum Gününde Kartal’da Anıldı.

Şiirleri ve Anıları Salonda canlandı.

NAZIM Hikmet, dünyaya gelişinin 117’ncı yılında Kartal Belediyesi ve Hasat Sanat atölyesi tarafından düzenlenen programda anıldı. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma programını Ali Aluç ve Özgün Menevşe sundu..

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi salonu, ünlü Şair Nazım Hikmet Ran’ın sevenleriyle doldu. Şairin 117’ncı doğum günü nedeniyle Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen anma etkinliği ile memleket şairi bir kez daha anıldı.
Etkinliğe; Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay,CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Doç.Dr Hüsnü Süslü,CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Oğuz Aykan,CHP Kartal belediye Başkan Aday Adayı Harun Özdemir,Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan, Kartal belediye Kültür Müdürü Adem Uçar,CHP Kartal belediye meclis üyesi aday adayı Özlem Bulut ve yüzlerce Nazım dostu katıldı.

Sinema ve tiyatro sanatçısı Cenan Çamyurdu’nun şiir dinletisi, Niyazi Yaşar Hocanın Nazımı anlatan konuşması ve Müfit Can Saçıntının geceye katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde hoş dakikalar yaşandı.

Geceye katkı sunan sanatçıların arasında, Tiyatro ve sinema sanatçısı Ali Çoban,Ali Rıza Gelirli,Ata Yiğiz,Tiyatro ve sinema sanatçısı Cenan Çamyurdu,Dilruba Nuray Erenler,Durmuş Türker,Gülcan Işık,İsmail Biçer,Ödüllü Karikatürist Hasan Seçkin,Hüseyin Aslan,Metin Kaya,Muhittin Köroğlu,Muzaffer Özdemir,Müfit Can Saçıntı,Nalan Çelik,Niyazi Yaşar,Ömer Lütfi Demircan,Sevilay Özyürek ve Zeynel Kaya vardı.

Galeri
📆 16 Ocak 2019 Çarşamba 00:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR