MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » KARTALLILAR ‘ZORAKİ DAMAT’ İLE GÜLDÜ
KARTALLILAR ‘ZORAKİ DAMAT’ İLE GÜLDÜ

KARTALLILAR ‘ZORAKİ DAMAT’ İLE GÜLDÜ

 

Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Somer Karvan, Şebnem Zorlu ve Yeliz Tozan gibi sevilen oyuncuları bir araya getiren “Zoraki Damat” isimli tiyatro oyunu, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.
5416cf46-71bd-42a3-80c0-f04d53bb9b01

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Başkan Altınok Öz’ün öncülüğünde kültür sanat faaliyetlerini her yaştan Kartallı için çeşitlendirmeye devam ediyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında; Sam Bobrick’in kaleminden Türkçeye uyarlanarak Somer Karvan tarafından yönetilen, romantik komedi türündeki ‘Zoraki Damat’ adlı oyun; Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Geçtiğimiz yıllarda Kartal Tiyatro Festivali kapsamında düzenlenen gecede, onur ödülü alan sinema ve tiyatronun duayen ismi Ayşen Gruda da ‘Zoraki Damat’ ile Kartal sahnesinde yeniden sevenleri ile buluştu. Katılımın yoğun olduğu tiyatro oyununa seyirciler akın etti. Yaklaşık 500 kişinin izlediği tiyatro oyunu, sevenlerinden büyük beğeni aldı. Yoğun bir izleyici katılımıyla gerçekleşen oyunu; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ve Kartal Belediyesi birim müdürleri de izledi. Oyunun sonunda; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, oyunu sergileyen sanatçılara teşekkür ederek kendilerine çiçek takdim etti.

 

“Zoraki Damat”

Yeğenini evlendirmek isteyen bir hala ve her oyundan habersiz bir damat adayını konu alan oyunda, çılgın hala Mürüvvet’in kararı kesindir. Avukat yeğeni Şebnem’i o istemese de, yıl bitmeden evlendirecektir. Gözüne kestirdiği koca adayı da, olaydan habersiz, mali danışmanı Burhan’dır. Operasyon için düğmeye basan Mürüvvet Hala’nın tetikçisi, yıllardır her işine koşan Cabbar’dır. Burhan’la evlilik hayali kuran nişanlı Pınar, bu aşk çetesinin oyununu bozup, müstakbel eşini kurtarma yollarını ararken işler ters gitse de hala kuaförü Seyfi’yi B planı olarak tutmaktadır.

Galeri
📆 16 Kasım 2015 Pazartesi 13:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR