MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mart 2026
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor » Kartalspor’un Yeni Yönetim Kurulu Kartal Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz’ı ziyaret etti
Kartalspor’un Yeni Yönetim Kurulu Kartal Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz’ı ziyaret etti

Bugün bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Kartalspor Kulüp Başkanı Taner Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bu sabah gerçekleştirdiği Kartal Kaymakamı Sayın Cemil Aksak ziyareti sonrasında, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz’ı da makamında ziyaret etti.

Kartalspor Kulüp Başkanı Taner Özdemir,  Başkan Vekili Köksal Kır, As Başkan Veysi Batmaz, Kurumsal Yapıdan Sorumlu As Başkan Eray Arslan, Sponsorluk ve Gelirlerden Sorumlu As Başkan Ufuk Demir, Hukuk İşlerinden Sorumlu As Başkan Önder Akar, Genel Sekreter Sirvet Küçükakyüz, Sosyal İşlerden ve Projelerden Sorumlu Yönetici Gökay Oflaz ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetici Veysi Öğün’den oluşan Kartalspor Yönetim Kurulu Heyeti İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz’la makamında görüşürken kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, Kartalspor’un yeni yönetim kuruluna başarılar dilerken, Kartalspor Kulüp Başkanı Taner Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Kartalspor’un bu zor sürecinde manevi destek istediler.

📆 11 Mart 2016 Cuma 10:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR