MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » Kemal Kılıçdaroğlu, Celal Bayar’ın kızı Nilüfer Gürsoy’u evinde ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu, Celal Bayar’ın kızı Nilüfer Gürsoy’u evinde ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3’üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın kızı Nilüfer Gürsoy’u evinde ziyaret etti.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3’üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın kızı Nilüfer Gürsoy’u öğle saatlerinde Kadıköy’de bulunan evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na ziyareti sırasında CHP Milletvekili Akif Hamza Çebi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat eşlik etti. Kılıçdaroğlu’nu kapıda Nilüfer Gürsoy’un kızı Bilge Gürsoy karşıladı. Kılıçdaroğlunun basına kapalı olarak gerçekleşen ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü.

Çıkışta referandumla ilgili önemli mesajlar veren Nilüfer Gürsoy, “Sayın Kılıçdaroğlu ve konuk vekilleri ziyaretimize geldiler, ortak müştereklerimizi görüştük. Milletimiz için, Türkiye’nin geleceği için bütün ’hayır’ diyenlere buradan selamımız olsun. Bütün Türkiye’nin paylaşacağı ortak bir konumuzdur. Milli değerlerimizi korumakla yükümlüyüz. Türkiye’nin ileri gitmesi için cumhuriyetin temellerini inkar etmenin, demokrasinin yolunda ayrılmanın ne bize ne de sadece Türkiye için değil bütün dünya için bir yol olmadığını görüyorum. Buradan bütün ’hayır’ diyenlere selamımız olsun diyorum. İnşallah daha aydınlık daha güzel günler gelecektir. Buna katkıda bulunan herkesin gazaları mübarek olsun diyorum. Ümit ediyoruz ki yüksek sesle ’hayır’ çıkacak ve Türkiye aydınlık yollara doğru mesafe katedecek” dedi.

Kılıçdaroğlu Gürsoy’a mesajlarından dolayı teşekkür ederek, “Verdiğiniz mesaj, çok önemli bir mesaj. Bu mesajı Türk halkı takdir edecektir. Demokrasiye bağlılık, cumhuriyete bağlılık, bayrağımıza bağlılık çok ama çok önemlidir. Bunu sizin dillendirmeniz bizim açımızdan çok ama çok önemli. Bu görevi yaptığınız için ayrıca size şükran borçluyuz” dedi.

İHA

📆 01 Nisan 2017 Cumartesi 17:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR